Agenda 28 november 2023

GERRIT Podium netwerkzorg

Tijdens het laatste GERRIT Podium van dit jaar staat het thema netwerkzorg centraal.

Netwerkzorg is een patiënt of cliënt soepel laten bewegen in een netwerk van zorgverleners. Om dit mét elkaar te realiseren moet je over de grenzen of muren van je eigen zorginstelling of zorgpraktijk kijken. Hoe ondersteun je netwerkzorg en wat moet anders dan nu? Meld je aan voor deze inspirerende sessie! Het aanmeldformulier vind je onderaan de pagina.

Praktische gegevens

Hieronder vind je de praktische gegevens van het GERRIT Podium.

  • Datum: dinsdag 28 november
  • Tijd: van 15.00 uur tot 17.00 uur (inloop vanaf 14.30 uur, na afloop gelegenheid tot napraten & netwerken)
  • Locatie: we zijn te gast bij onze participant Martiniziekenhuis Groningen

Programma: van viewer tot buurtzorg

Bij netwerkzorg denken we bij GERRIT – hoe kan het ook anders? – al snel aan databeschikbaarheid: welke gegevens van de patiënt heeft een zorgverlener op welk moment in het zorgproces nodig?

RIVO-Noord bouwt aan een viewer voor de regio: van een technische koppeling tot functionele inzage. Hoe staat het met de bouw?
En wat zijn de plannen van Certe voor het regionaal beschikbaar maken van labuitslagen?

Geboortezorgketen

Heb je het over netwerkzorg, dan heb je het ook over de geboortezorgketen. Voorafgaand, tijdens en na een zwangerschap werken zorgprofessionals vanuit verschillende disciplines samen rondom een cliënt. Wat doet het partnerschap Babyconnect Noord-Nederland om al deze zorgverleners te helpen bij het digitaal beschikbaar maken van de relevante cliëntgegevens?

’Met elkaar voor elkaar zorgen’

Tijdens dit Podium komt ten slotte een initiatief aan bod waarbij we als GERRIT niet betrokken zijn, maar dat we toch graag laten zien: ‘Wedde dat ‘t lukt’. Hoe zorg je ervoor dat dorpsinwoners langer, gezond, thuis kunnen blijven wonen? Initiatiefnemer en huisarts Hans Berg uit Wedde vertelt wat er succesvol is aan dit project.

Ben je erbij? Leuk! Meld je aan via onderstaand formulier

GERRIT Podium

Meld je aan voor het eerstvolgende GERRIT Podium