Agenda 25 juni 2024

GERRIT Podium Privacy & security – van NIS2 en cybersecurity tot informatiebeveiliging

Privacy & security – van NIS2 en cybersecurity tot informatiebeveiliging. Dat is het centrale thema van het GERRIT Podium van dinsdag 25 juni 2024. Binnenkort volgt meer informatie over locatie en inhoud van deze bijeenkomst. Het GERRIT Podium begint om 15.00 uur en duurt tot circa 17.00 uur. Daarna is er nog gelegenheid tot napraten en netwerken.

Voor wie en aanmelden?

Het GERRIT Podium is exclusief voor onze participanten. Twijfel je of jouw organisatie participant is van GERRIT? Je vindt hier een overzicht van onze participanten.

Wil je je aanmelden voor het GERRIT Podium? Leuk! Vul onderstaand formulier in, je ontvangt van ons dan spoedig een bevestiging van jouw aanmelding.

GERRIT Podium

Meld je aan voor het eerstvolgende GERRIT Podium

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wat is het GERRIT Podium?

Tijdens het GERRIT Podium staan actuele ontwikkelingen en thema’s centraal die allemaal raakvlak hebben met het verbeteren van digitale gegevensuitwisseling in de zorg. Want dat is waar we ons bij GERRIT hard voor maken! We laten zorgverleners uit onze eigen regio of daarbuiten aan het woord. En we vertellen je meer over landelijke ontwikkelingen op het gebied van bijvoorbeeld wetgeving, het actuele medicatiedossier, uitwisselingsinfrastructuren en versnellingsprogramma’s.