Adviseur/projectleider ICT in de zorg

Zet de volgende stap in jouw carrière!

Ben jij een IT-architect of technisch projectleider/programmamanager en heb je affiniteit met de zorg? En weet je hoe je van een technische architectuur samen met de betrokken partijen tot een werkende oplossing voor de zorg komt? Dan is dit voor jou een mooie kans om een volgende stap in je carrière te zetten.

Wij zijn GERRIT, en wij zoeken jou! GERRIT is de regionale samenwerkingsorganisatie (RSO) van zorgaanbieders in Noord Nederland. Wij stimuleren zorgverleners om beter met elkaar én met de patiënt te communiceren. Dit doen we middels IT dienstverlening en het leiden van projecten. Zo tillen we de zorgdigitalisering naar een hoger plan. Wij hebben de ambitie om steeds meer voor de zorg in de regio te willen betekenen, daarom zijn wij op zoek naar versterking voor ons team Projecten en Advies.

Wie zoeken wij?

Als adviseur/projectleider ICT in de zorg ben jij de schakel die de verschillende projecten met elkaar in verbinding weet te brengen. Je bent de “aannemer” voor het realiseren van de infrastructuur die daarvoor op regionaal niveau nodig is. Je overziet de samenhang tussen zorgorganisatie, zorgproces en techniek, je kent de taal van IT-architecten en bent op de hoogte van landelijke ontwikkelingen. Van daar uit maak je, samen met betrokken zorgaanbieders en ICT-leveranciers, plannen om tot werkende oplossingen te komen. Vervolgens geef je leiding aan de projecten om deze te realiseren.

Het in een complex speelveld bij elkaar brengen van veel verschillende belangen en technische mogelijkheden, het inspelen op innovatieve ontwikkelingen en tegelijkertijd hanteren van landelijke standaarden, en toch vooruitgang weten te boeken voor de zorgpraktijk in het hier en nu, zie jij als een uitdaging.

Wij zoeken jou als je een ondernemende en daadkrachtige professional met HBO/academisch niveau bent en een (bijna) afgeronde opleiding op het gebied van klinische informatica, of een soortgelijke achtergrond op het gebied van IT hebt. Daarnaast heb je affiniteit met projectleiderschap op het gebied van digitaliseringsvraagstukken in de zorg.

Wat hebben wij te bieden?

Salaris: marktconform, aansluitend op jouw kennis en ervaring, mogelijkheid tot het verkrijgen van een leaseauto.
Contract: 32-40 uur, met flexibiliteit en afwisseling tussen thuiswerken en op locatie werken.

  • We bieden, afhankelijk van je kennis en ervaring, een goed en passend salaris. Dit is vergelijkbaar met functiegroep 60-65 conform Cao ziekenhuizen, op basis van kennis en ervaring zijn hier nadere afspraken over te maken;
  • We hebben een prima pensioenregeling en een eindejaarsuitkering (vergelijkbaar met 13e maand). Bij langere aanstelling is er de mogelijkheid van een auto van de zaak;
  • We bieden een contract voor in eerste instantie een jaar, met de intentie om deze daarna te verlengen en/of om te zetten naar een vaste aanstelling;
  • Deels thuiswerken behoort tot de mogelijkheden.

Enthousiast geworden?

Herken jij jezelf in deze mooie en afwisselende baan? Twijfel dan niet en neem contact met ons op!
Dit kun je doen in de vorm van een persoonlijke motivatie, aangevuld met je CV. Die kun je mailen naar managementondersteuning@wijzijngerrit.nl. Voor informatie over de vacature kun je bellen met Tako Klabbers, manager Projecten en Advies, via 06-82058111.

Voor een uitgebreidere toelichting kun je terecht op de website van Codecareer.