Gezocht: adviseur/projectleider zorginnovatie

Kom werken bij GERRIT!

Werk jij op dit moment als projectleider of programmamanager in een ziekenhuis, verpleeghuis, GGZ-instelling of huisartsenpraktijk? Ben je werkzaam als praktijkmanager in de zorg? Of ben je toe aan verandering en heb je affiniteit met zorg-ICT? Dan is dit voor jou een mooie kans om een volgende stap in jouw carrière te zetten.

Wij zijn GERRIT, en wij zoeken jou! GERRIT is de regionale samenwerkingsorganisatie (RSO) van zorgaanbieders in Noord Nederland. Wij stimuleren zorgverleners om beter met elkaar én met de patiënt te communiceren. Dit doen we middels IT dienstverlening en het leiden van projecten. Zo tillen we de zorgdigitalisering naar een hoger plan. Wij hebben de ambitie om steeds meer voor de zorg in de regio te willen betekenen, daarom zijn wij op zoek naar versterking voor ons team Projecten en Advies.

Als adviseur/projectleider zorginnovatie ben je de schakel die een project samen met de betrokken zorgaanbieders tot een goed einde brengt. Je overziet de samenhang tussen zorgorganisatie, zorgproces en techniek, en bent op de hoogte van landelijke ontwikkelingen. Van daar uit zorg je ervoor dat het project of het digitaliseringsvraagstuk, samen met de betrokken zorgaanbieders en ICT-leveranciers, tot een verbetering in de zorg leidt.

Het in een complex speelveld bij elkaar brengen van veel verschillende belangen en partijen, het inspelen op innovatieve ontwikkelingen en tegelijkertijd het totaaloverzicht behouden en voortgang te realiseren conform planning, zie jij als een uitdaging.

Je bent de perfecte aanvulling op ons team als je een ondernemende en daadkrachtige professional bent met HBO/academisch niveau. Je hebt bijvoorbeeld een IT-, bedrijfskundige of zorgachtergrond (zoals zorginnovatie). En uiteraard vind je het leuk om in verschillende projecten te werken en/of heb je ervaring als projectleider.

Wat hebben wij te bieden?

Salaris: marktconform, aansluitend op jouw kennis en ervaring, mogelijkheid tot het verkrijgen van een leaseauto.
Contract: 28-40 uur, met flexibiliteit en afwisseling tussen thuiswerken en op locatie werken.

  • We bieden, afhankelijk van je kennis en ervaring, een goed en passend salaris. Dit is vergelijkbaar met functiegroep 60 conform Cao ziekenhuizen, op basis van kennis en ervaring zijn hier nadere afspraken over te maken;
  • We hebben een prima pensioenregeling en een eindejaarsuitkering (vergelijkbaar met 13e maand). Bij langere aanstelling is er de mogelijkheid van een auto van de zaak;
  • We bieden een contract voor in eerste instantie een jaar, met de intentie om deze daarna te verlengen en/of om te zetten naar een vaste aanstelling;
  • Deels thuiswerken behoort tot de mogelijkheden.

Enthousiast geworden?

Herken jij jezelf in deze mooie en afwisselende baan? Twijfel dan niet en neem contact met ons op!
Dit kun je doen in de vorm van een persoonlijke motivatie, aangevuld met je CV. Die kun je mailen naar managementondersteuning@wijzijngerrit.nl. Voor informatie over de vacature kun je bellen met Tako Klabbers, manager Projecten en Advies, via 06-82058111.