(ervaren) Netwerkbeheerder Zorgnet

Werken aan het toonaangevende glasvezelnetwerk voor de zorg in Noord-Nederland

Gedreven om het meest toonaangevende Zorg(glasvezel)netwerk voor uitwisseling van medische informatie van het Noorden door te ontwikkelen? Kom dan werken bij GERRIT om ons Zorgnet te beheren én ons pakket aan Zorgnetdiensten verder te ontwikkelen en uit te rollen. We zoeken een Netwerkbeheerder Zorgnet voor 36-40 uur per week. Solliciteer meteen!

Over de functie van Netwerkbeheerder Zorgnet

Als netwerkbeheerder houd jij je bezig met het beheer en de doorontwikkeling van de netwerkinfrastructuur van GERRIT bij grote, middelgrote en kleine zorgaanbieders in het Noorden. Kwaliteit, continuïteit en technologische vernieuwing zijn hierbij onze steekwoorden. Je zorgt voor een continue verbetering en beveiliging van ons netwerk en alle netwerkapparatuur daarbinnen door continu de technologische ontwikkelingen te volgen en binnen ons netwerk toe te passen. Je voert samen met het Zorgnetteam de wijzigingen door, past de documentatie aan en regelt actieve monitoring van de netwerkcomponenten in.

Jij bent ook verantwoordelijk voor het aansluiten van nieuwe klanten, het vinden van oplossingen van gemelde incidenten en problemen en het doorvoeren van geplande en plots nodige wijzigingen. Je houdt het overzicht, schakelt met onze klanten en leveranciers en zorgt ervoor dat de klanten goed geïnformeerd blijven over de voortgang.

Jij bent voor ons de ideale kandidaat …

Als je een opleiding hebt gevolgd in netwerkbeheer en je een proactieve teamspeler bent, met ervaring in het beheren van complexe communicatienetwerken en daarnaast ook affiniteit hebt met systeembeheer. Als je in staat bent om met klanten, collega’s en leveranciers soepel en oplossingsgericht te communiceren en samen te werken en gedreven bent om samen de zorg te verbeteren.

We gaan graag met je in gesprek als…

 • je in het bezit bent van minimaal een hbo-diploma en je beschikt over relevante certificering
 • je aantoonbare meerjarige ervaring hebt als netwerkspecialist
 • je al de nodige kennis van en/of ervaring hebt met complexe netwerken, netwerkapparatuur zoals firewalls (Palo Alto, Fortigate) en switches (Cisco en Huawei) en protocollen zoals ethernet en IP (BGP, OSPF, etc.)
 • je ervaring hebt met het werken volgens ITIL processen en het uitvoeren van changes
 • je de digitalisering van de zorg als jouw werkterrein beschouwt en je je ook graag verder wilt ontwikkelen
 • Je woont (of gaat wonen) in Noord-Nederland en in het bezit bent van een geldig rijbewijs.

Het ie een pré indien je beschikt over kennis van Virtualisatie (VMWare) en Microsoft Windows server, SQL server en Linux

We zien daarnaast graag dat je beschikt over de volgende persoonlijke kwaliteiten:

 • Enthousiaste en gedreven teamspeler
 • Proactief en oplossingsgericht
 • Analytisch en gestructureerd
 • Flexibel en stressbestendig
 • Faciliterend en klantgericht
 • Communicatief vaardig, in zowel de Nederlandse als de Engelse taal

Wat hebben we je te bieden?

We bieden je een leuke, uitdagende functie voor 36 tot 40 uur per week. Je krijgt de kans om bij veel zorgaanbieders en -instellingen in Noord-Nederland in de keuken te kijken. Werken bij GERRIT betekent werken bij een gestaag groeiend bedrijf met een enthousiaste, gedreven, informele groep van nu 26 eigen medewerkers aangevuld met enkele ingehuurde experts. Binnen GERRIT wordt voor en door het personeel veel georganiseerd, zowel binnen als buiten het werk om. Om je een indruk van GERRIT te geven, hebben we een ‘werken bij GERRIT’ filmpje gemaakt.

En wat betreft je arbeidsvoorwaarden:

 • We bieden, afhankelijk van je kennis en ervaring, een passend marktconform salaris.
 • We hebben een prima pensioenregeling en een eindejaarsuitkering (vergelijkbaar met 13e maand).
 • We bieden een contract voor in eerste instantie een jaar, met de intentie om deze daarna te verlengen of om te zetten naar een vaste aanstelling.
 • Er zijn volop mogelijkheden tot het volgen van cursussen, trainingen en opleidingen ten behoeve van de uitvoering van jouw functie

Wij zijn GERRIT?

Ja inderdaad, wij zijn GERRIT, verbinder van zorg! Digitaal zorggegevens uitwisselen met andere zorgverleners of patiënten? Wij helpen! GERRIT is het regionale samenwerkingsverband van zorgpartijen in Noord-Nederland op het gebied van zorgcommunicatie en ICT. Van en voor de zorg dus! Kijk gerust rond op onze website om meer over ons te weten te komen!

Solliciteer meteen!

Als je zin hebt in de baan van Netwerkbeheerder, zien we je sollicitatie graag tegemoet, in de vorm van een heldere persoonlijke motivatie, aangevuld met je CV. Die kun je mailen naar Managementondersteuning@wijzijngerrit.nl . Reageren kan tot uiterlijk 15 augustus 2021.

Het kan zijn dat we de sollicitatiegesprekken (deels) digitaal voeren. Voor informatie over de vacature kun je bellen met René Koopman, teamleider Zorgnet of Marten de Boer, manager Diensten bij GERRIT, via 085-7604076.