Vacature financieel controller

Breng onze financiële verantwoording en ons management op een hoger plan!

Wij zijn GERRIT…en we zoeken jou! Onze ambitie is: de zorg beter maken via digitalisering en ICT-samenwerking. Ons werkveld groeit en is zeer dynamisch. Wij zoeken een financieel controller die onze financiële verantwoording en management op een hoger plan brengt. Voel je je aangesproken? Kom dan ons team versterken! Solliciteer meteen!

Over de functie

De nieuwe financieel controller wordt verantwoordelijk voor alle aspecten van het financiële management voor de totale GERRIT-organisatie. Het gaat dus om een veelzijdige functie: je houdt toezicht op de administraties, je verzorgt de jaarlijkse planning- en controlcyclus en alle financiële in- en externe verantwoording, je levert maandelijkse rapportages en prognoses, je ondersteunt op financieel vlak bij uiteenlopende projecten en programma’s, je adviseert het managementteam (MT) en projectleiders bij besluitvorming en je bewaakt met dit alles de resultaten en financiële positie van het bedrijf. Je rapporteert hierbij aan het MT en aan de Raad van Toezicht (RvT).

Een fantastische functie voor de financiële professional die wil werken in een relatief klein team, maar met een breed taken- en verantwoordelijkheidsgebied, binnen een zeer uitdagende maatschappelijke context.

Wij zijn GERRIT?

Ja inderdaad, wij zijn GERRIT, verbinder van zorg! GERRIT is de Regionale Samenwerkingsorganisatie (RSO) van en voor Noord-Nederlandse zorgpartijen op het gebied van ICT en informatie-uitwisseling. We faciliteren regionale samenwerking, voeren innovatieve projecten uit en beheren diverse regionale zorgcommunicatiediensten. GERRIT is een organisatie van ruim 25 medewerkers, met meer dan 30 participanten (zorginstellingen en zorgkoepels), een omzet van ca. 4,5 miljoen per jaar, ruim 150 diensten (onderverdeeld in een 6-tal dienstengroepen) en meer dan 1500 klanten.

GERRIT is ISO gecertificeerd en heeft de laatste jaren een goedkeurende accountantsverklaring (controleverklaring) ontvangen. De financiële en salarisadministratie zijn uitbesteed aan een externe partij. Ook de financiële controle is op dit moment nog extern belegd. Vanwege het toenemende belang van goed financieel management voor de organisatie vindt op dit moment een onderzoek plaats naar de benodigde verbetering en (her)inrichting van de financiële functie. Daarbij hoort het aantrekken van een ‘eigen’ controller die deze financiële functie invult.
Meer over ons vind je op onze website: www.wijzijngerrit.nl

Wat vragen we van je?

Je bent de perfecte aanvulling op ons team als je een ondernemende en daadkrachtige financieel professional bent. Je hebt minimaal HBO niveau, beschikt over de benodigde financiële opleidingen en kennis en je hebt ruime werkervaring in een vergelijkbare werkomgeving.

Competenties die bij jou passen zijn:

  • Je hebt een analytische blik en een goed commercieel inzicht.
  • Je kunt zelfstandig werken en onafhankelijk denken.
  • Je bent integer, daadkrachtig, initiatiefrijk en resultaatgericht.
  • Je werkt accuraat en bent stressbestendig.
  • Je hebt sterke adviesvaardigheden en bent communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Je kunt goed samenwerken met verschillende disciplines binnen het bedrijf.

Heb je alle competenties afgevinkt en woon je ook nog in Noord-Nederland (of ga je hier wonen)? Dan kon jij wel eens de beste kandidaat voor deze vacature zijn!

Wat hebben we je te bieden?

We bieden je een uitdagende functie voor 24 tot 32 uur per week, binnen een gestaag groeiend bedrijf met een enthousiaste, gedreven, informele groep van nu 26 medewerkers en daarnaast nog enkele externe krachten. Binnen GERRIT wordt voor en door het personeel veel georganiseerd, zowel binnen als buiten het werk om. In dit ‘werken bij GERRIT’ filmpje krijg je een indruk van jouw nieuwe collega’s.

En wat betreft je arbeidsvoorwaarden:

  • We bieden, afhankelijk van je kennis en ervaring, een passend salaris (vergelijkbaar met functiegroep 60 conform Cao ziekenhuizen).
  • Pensioenregeling conform PFZW en een eindejaarsuitkering (vergelijkbaar met 13e maand).
  • We bieden een contract voor in eerste instantie een jaar, met de intentie om deze daarna te verlengen of om te zetten naar een vaste aanstelling.
  • (Deels) thuiswerken behoort tot de mogelijkheden (ook ná corona).

Solliciteer meteen!

Als jij zin hebt in de baan van financieel controller bij GERRIT, dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet, in de vorm van een heldere persoonlijke motivatie, aangevuld met je CV. Die kun je mailen naar managementondersteuning@wijzijngerrit.nl. Reageren kan tot uiterlijk 31 augustus 2021. Een assessment kan onderdeel uitmaken van het selectieproces.
Voor informatie over de vacature kun je bellen met Wim Hodes, directeur-bestuurder GERRIT, via 085-7604076.