Gezocht: stagiair die NIET de koffie gaat halen!

Leren door zelf te doen

Koffie halen voor de collega’s, aan het einde van de dag het whiteboard schoonvegen en op vrijdag de planten water geven. Klinkt dit voor jou als een toffe stage? Solliciteer dan vooral NIET! We zoeken namelijk een proactieve aanpakker. Leren doe je volgens ons vooral door het te doen, koffie halen kunnen we wel zelf.

Wie zijn wij?

Wij zijn GERRIT, verbinder van zorg. Met bijna 30 collega’s werken we aan het verbeteren van digitale gegevensuitwisseling in de zorg in Noord-Nederland. Dat doen we met netwerkbeheerders en applicatiebeheerders, maar ook met projectleiders, adviseurs, een servicedesk en een communicatieadviseur. We werken voor alle zorgverleners in het noorden: van huisartsen tot ziekenhuizen, van apothekers tot laboratoria.

Wat ga je doen?

We zoeken een stagiair op het snijvlak van marketing / communicatie / economie die:

  • Meedraait in de dagelijkse contentproductie. Eerst begeleiden we je, maar al snel gooien we je in het diepe en mag je het zelfstandig doen! Denk bijvoorbeeld aan het maken van content (geschreven, foto of video) voor onze website, digitale nieuwsbrief en social media. Uiteraard bekijk je ook welk effect jouw content heeft.
  • Meehelpt bij campagnes. Bijvoorbeeld bij A/B-testen, aanpassingen op basis van analytics, combinatie van content en campagnes etc.
  • Ons benchmarkonderzoek van twee jaar geleden een vervolg geeft en hierin een goed advies geeft: hoe denken onze klanten over ons, wat doen we goed, wat kan beter, wat moet anders?
  • Ons helpt bij het (visueel) verbeteren van de middelen die we inzetten om onze klanten te bereiken
  • Ons helpt bij het maken van een (of meer!) wervende bedrijfsvideo(‘s). We bedenken samen het concept, maken een draaischema, filmen en monteren zelf.
  • En…vul zelf maar in! Juist omdat we een kleine organisatie zijn is er veel ruimte voor eigen invulling. Heb je een goed idee of plan? Wil je graag een specifiek onderzoek doen? Of denk je dat we baat hebben bij een verbeterd marketingplan? We staan open voor jouw suggesties.

Meer weten?

Op onze website vind je meer informatie over onze organisatie: www.wijzijngerrit.nl Of bel of mail met Nienke Vijver, communicatieadviseur: nienke.vijver@wijzijngerrit.nl of 06-10515527. Een whatsappje sturen mag ook. Meteen solliciteren is natuurlijk helemaal goed, vermeld dan even waarom je denkt dat we een goede match zijn!