Servicemanager diensten

Jij bent de brug tussen projecten en dienstverlening

Vind jij het leuk om nieuwe diensten in de lucht te brengen, maar vooral om ze goed te borgen en samen met klanten dóór te ontwikkelen? Wij zijn GERRIT en we zoeken een Servicemanager Diensten. Een nieuwe rol binnen GERRIT, dus samen met ons pionier je om deze rol zo goed mogelijk in te vullen. Van borging, exploitatie en beheer van gerealiseerde oplossingen tot het maken van SLA-afspraken met klanten en leveranciers, jij draait er jouw hand niet voor om!

Over de functie

Jij bent binnen GERRIT verantwoordelijk voor het leveren van één of meerdere diensten. Bijvoorbeeld XDS en ZorgMail of juist nieuw te ontwikkelen diensten. Jij vervult een brugfunctie tussen de projecten- en dienstenorganisatie en zorgt ervoor dat bedachte oplossingen rondom digitale gegevensuitwisseling en databeschikbaarheid daadwerkelijke diensten worden waar de zorg in Noord-Nederland mee geholpen is.

Jouw belangrijkste taken zijn:

 • aansturen van het gehele leveringsproces;
 • aansturen medewerkers of dienstenteam voor levering, service en support;
 • maken van SLA-afspraken & afsluiten van contracten met de zorgpartijen en leveranciers;
 • begeleiden van het dienstontwikkelingsproces in samenwerking met onze projectleiders;
 • advisering aan MT over mogelijke diensten.
 • uitwerken van de bijbehorende klantpropositie in samenwerking met de collega’s van Marketing, Communicatie & Sales.
 • inregelen van het beheer en de service en support van nieuwe diensten.
 • zorgen voor dienstbeschrijvingen van nieuwe diensten.

Wie is GERRIT?

Wij zijn GERRIT, verbinder van zorg. GERRIT is de regionale samenwerkingsorganisatie (RSO) van Noord-Nederland voor digitale gegevensuitwisseling in de zorg. Van projecten en adviestrajecten tot het realiseren van databeschikbaarheid voor de medisch specialistische zorg. Van een veilig glasvezelnetwerk, beelduitwisseling tussen alle ziekenhuizen tot ZorgMail, wij helpen de zorgaanbieders in Noord-Nederland bij alle vraagstukken rondom digitale gegevensuitwisseling.

Werken bij GERRIT betekent werken in een groeiend team van zo’n 30 gedreven professionals. We hebben een informele werksfeer en ondernemen veel leuke dingen samen: van bedrijfsuitjes tot jaarlijkse barbecues, van wandelchallenges tot gezellige borrels.

Wat breng je mee?

Je bent een verbinder! Je weet de verschillende belangen bij zorgaanbieders, ICT-leveranciers en onszelf in kaart te brengen en stuurt op het maken van goede afspraken. Je betrekt hierbij de juiste collega’s en stuurt strak op het proces om tot een nieuwe dienst te kunnen komen. Bij dit alles houd je altijd ons motto in gedachten: GERRIT is van en voor de zorg, en een dienst is alleen goed als er een daadwerkelijke verandering en verbetering in de zorg is gerealiseerd.

Jij hebt:

 • hbo- / academisch niveau;
 • een achtergrond in IT, bedrijfskunde of zorg;
 • sterkte affiniteit met digitaliseringsvraagstukken in de zorg;
 • kennis van ZorgMail of XDS is een pré, maar geen must.

Wat hebben we je te bieden?

We bieden je een uitdagende functie voor 32 tot 40 uur per week. Je ontwikkelt hierbij de zorg, maar ook jezelf doordat je veel samenwerkt met experts, leveranciers en zorgaanbieders in (Noord) Nederland. Je doet daarmee nieuwe ideeën op en bouwt je eigen netwerk uit. Je krijgt de ruimte voor verdere groei in je carrière en volop mogelijkheden voor opleidingen en trainingen.

Arbeidsvoorwaarden:

 • We bieden, afhankelijk van je kennis en ervaring, een passend salaris (vergelijkbaar met functiegroep 60/65 conform Cao ziekenhuizen).
 • We hebben een goede pensioenregeling en een eindejaarsuitkering (vergelijkbaar met 13e maand).
 • We bieden een contract voor in eerste instantie een jaar, met de intentie om deze daarna te verlengen en/of om te zetten naar een vaste aanstelling.
 • Deels thuiswerken behoort tot de mogelijkheden.

Enthousiast geworden?

En? Kom je pionieren bij GERRIT? Bureau Luider ondersteunt ons bij deze vacature met de werving van kandidaten. Stuur jouw cv en motivatiebrief naar joep@bureauluider.nl en je hoort zo snel mogelijk iets van ons. Reageren kan tot uiterlijk 15 mei 2023.

Wil je eerst even bellen? Dat kan ook, neem dan contact op met Joep Teunissen van Bureau Luider via telefoonnummer 06-10494067.