Wij zijn GERRIT...en we vieren een feestje!

Vier ons jubileum met ons mee!

Hierperdepiep…hoera! GERRIT bestaat 25 jaar en die bijzondere verjaardag vieren we dit jaar graag samen met jou!

Op deze pagina vind je een selectie van alle publicaties en activiteiten die we ondernemen in dit bijzondere jaar. Wil je niks missen? Volg ons dan op LinkedIn voor het laatste nieuws.

Feestelijke aftrap

Met onderstaand filmpje trapten we dit feestelijke jaar op 1 januari af:

 

Themamaand februari

Karin Groeneveld interview GERRITIn februari staat de huisartsenzorg centraal in ons jubileumjaar. Vijfentwintig jaar geleden stonden de Friese huisartsen mede aan de wieg van GERRIT. Welke ontwikkelingen staan de huisartsen de komende tien jaar te wachten?

We gingen hierover in gesprek met twee huisartsen en de bestuurder van Dokterzorg Friesland. De interviews vind je hieronder (klik op de rode link).

Interview met Karin Groeneveld, huisarts in Lemmer en voorzitter van de Friese Huisartsenvereniging en Martijn van der Werff, bestuurder van Dokterszorg Friesland

Interview met Mirjan Talsma, huisarts in Burgum en bestuurslid van de Friese Huisartsenvereniging

Themamaand – januari

Elke maand zetten we een participantengroep in de spotlight. In januari is dat ‘de patiënt’. Want alhoewel de patiënt niet rechtstreeks betrokken is bij ons werk, is de patiënt wel waar wij het allemaal voor doen. We willen betere en efficiëntere zorg, de juiste zorg op de juiste plek op het juiste moment en meer regie voor de patiënt! Hieronder vind je een aantal publicaties van januari:

Zorgbelang Groningen: samen met de mensen om wie het gaat

Zorgbelang Fryslân: samen gaan voor burgerparticipatie

De toekomst van digitale zorg – in gesprek met Patientenfederatie Nederland. In onderstaand filmpje geeft Dianda Veldman, directeur-bestuurder van Patiëntenfederatie Nederland, aan hoe haar organisatie de toekomst van digitale zorg ziet.

Nieuwsberichten

waar komt de naam gerrit vandaanIn de loop van dit jaar kun je verschillende nieuwsberichten, terugblikken en doorkijkjes naar de toekomst van GERRIT en zorgontwikkelingen vinden. Ook interviewen we zorgverleners over hun visie op de zorg. Je vindt deze berichten – naast de andere actuele berichten en interviews – op onze nieuwspagina. En we blikken op donderdagen regelmatig terug op onze kwart eeuw geschiedenis onder de noemer throwback thursday. Deze berichten vind je ook terug op onze LinkedIn-pagina.

Leuke herinnering?

Heb je zelf nog een leuke herinnering aan 25 jaar GERRIT, een grappige anekdote of mooie foto? Neem dan vooral even contact op met Nienke Vijver, zij maakt er graag een leuk bericht van om te delen met onze participanten!

Kennisdeling en initiatiefontwikkeling

met de gehele zorgketen

Veilig en snel

digitaal zorggegevens uitwisselen

In het hart

van de zorg