Nieuws
13 februari 2020

Informatiemiddag ZorgMail voor zorginstellingen

Welke voordelen biedt ZorgMail voor grote zorginstellingen en hoe werkt ZorgMail eigenlijk? Tijdens de speciale informatiemiddag over ZorgMail voor grote zorginstellingen op 10 februari kregen de aanwezigen meer inzicht in hoe het er voor een gebruiker uitziet. Veilig mailen met ZorgMail doe je eenvoudig met de groene knop in outlook!l

Leverancier Enovation biedt met haar product ZorgMail het meest complete pakket rondom veilige communicatie in de zorg. Dat is voor GERRIT mede reden geweest om haar eigen dienst (GERRIT@Mail) te laten integreren met ZorgMail en uit te gaan faseren. Uiteraard blijft GERRIT goed volgen dat ZorgMail goed koppelbaar wordt en blijft met andere veilige mailoplossingen, zodat alle zorgverleners in de regio straks met iedereen veilig kunnen mailen.

Tijdens de informatiemiddag werd een korte statusupdate gegeven rondom de migratie van GERRIT@Mail naar ZorgMail. Ook was er aandacht voor het implementatietraject van ZorgMail.

Demonstratie

De bijeenkomst werd afgesloten met een demo. Dit gaf de aanwezigen meer inzicht in hoe ZorgMail werkt, wanneer de mail veilig wordt verzonden en wat een gebruiker moet doen als een veilige mail moet worden verstuurd naar iemand die niet is aangesloten op ZorgMail.