Feest – feestelijke livegang PGO’s in de geboortezorg

We hebben iets te vieren, kom je ook? Breng samen met ons de bal aan het rollen en meld je aan!.

Op maandag 22 januari 2024 brengen we de bal aan het rollen in Noord-Nederland met de feestelijke livegang van PGO’s in de geboortezorg. Wil jij hierbij zijn? Leuk! Meld je aan via het formulier onderaan deze pagina.

  • Datum: maandag 22 januari
  • Tijd: van 14.30 uur tot 18.00 uur
  • Locatie: Frieslandzaal in het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen (Abe Lenstra Boulevard 19, 8448 JA Heerenveen)

Wat gaan we vieren?

Met de gegevensdienst Verzamelen Integrale Zwangerschapskaart kunnen zwangere cliënten gegevens ophalen en inzien die bij de verloskundige bekend zijn. Zij doen dit in een persoonlijke gezondheidsomgeving, een PGO. Daarmee heb je als zwangere meer grip op jouw eigen zwangerschap (en de periode daarna!) en heb je meer regie op jouw eigen gezondheid. En niet alleen de gegevens van verloskundigen zijn te raadplegen via een PGO, ook kraam- en echo-informatie komen beschikbaar.

Wie komen er op het feest?

Iedereen die iets te maken heeft met de geboortezorg: van verloskundige tot gynaecoloog, van echopraktijk tot zwangere of aanstaande ouders, van zorgbestuurder tot leveranciers. Kortom: ben je geïnteresseerd in de geboortezorg, dan ben je van harte welkom! Het exacte programma volgt spoedig!

Wie nodigen je uit?

Dat zwangeren hun eigen gegevens vanuit de zorgverleners in de geboortezorgketen kunnen inzien in een PGO, is een prachtige mijlpaal. Dat willen we graag willen vieren met alle betrokkenen. Tijdens een feestelijke bijeenkomst op maandag 22 januari vertellen verschillende organisaties, zoals PGO-leveranciers, MedMij, CareCodex, Nictiz en natuurlijk GERRIT als penvoerder van het partnerschap Babyconnect Noord-Nederland over de weg die we met elkaar hebben afgelegd naar dit heuglijke moment.

Ben je erbij? Leuk! Meld je aan via onderstaand formulier

Aanmelding feestelijke livegang PGO's in de geboortezorg

Ja, ik meld me aan voor de feestelijke livegang PGO's in de geboortezorg!

 

Kennisdeling en initiatiefontwikkeling

met de gehele zorgketen

Veilig en snel

digitaal zorggegevens uitwisselen

In het hart

van de zorg