Nieuws
01 november 2022

Even voorstellen: Jeroen van der Meulen

Ik ben Jeroen van der Meulen en sinds 1 oktober werk ik bij GERRIT als Adviseur/ Projectleider Zorg & ICT.

Jeroen van der Meulen GERRIT projectleiderHiervoor heb ik ruim 11 jaar bij de Noordwest Ziekenhuisgroep (Noord-Holland) gewerkt als Informatiemanager. Met het aandachtsgebied gegevensuitwisseling was ik onder meer betrokken bij Babyconnect in de regio Noord-Holland Noord, het project Hospital@Home voor onder meer hartfalen-patiënten en bij het programma Digitaal Gastvrij Ziekenhuis. Binnen het programma Digitaal Gastvrij Ziekenhuis hield ik mij bezig met het digitaliseren van de patiëntenreis en de bijbehorende koppelingen met HiX.

Binnen GERRIT versterk ik het team Projecten & Advies als projectleider zorginnovatie met aandachtsgebied techniek en infrastructuur. Zo richt ik me binnen het programma PGO Netwerk Noord op werkpakket 2 Data uitwisseling. Daarnaast begeleid ik vanuit GERRIT ook het project DUKOO waarbij ook de inzet van een PGO bij kinderen met obesitas een belangrijke rol heeft. En ik begeleid momenteel het pakketkeuze-selectietraject voor een regionale MDO ondersteuningsoplossing.

Ik heb ontzettend veel zin om in de regio Noord-Nederland aan de slag te gaan en ik kijk uit naar onze samenwerking. Wil je meer informatie of kan ik je helpen bij een ICT-vraagstuk rondom digitale gegevensuitwisseling? Stuur me gerust een mailtje!