Nieuws
10 juni 2024

Even voorstellen: Mirja van Poppel

Mirja van Poppel - GERRITWe hebben versterking gekregen! Mirja van Poppel is begin juni begonnen als projectleider/adviseur zorginnovatie bij het team Projecten en Advies van GERRIT. We stellen haar graag aan je voor.

Mirja is 23 jaar en woont in Groningen. Ze studeerde Management in de Zorg aan de Hanze en ging daarna aan de slag als consultant.

“Tijdens mijn studie ben ik veel bezig geweest met digitalisering van de zorg en de daarbij horende uitdagingen. Tijdens mijn werk was ik veel in contact met zorgaanbieders en leerde ik hoe divers en complex de behoeften van verschillende zorginstellingen kunnen zijn. Tijdens deze functie kreeg ik inzicht in de dagelijkse uitdagingen waar zorgverleners mee te maken hebben. Ik hoop als projectleider bij GERRIT mijn ervaring en expertise verder uit te breiden. Ik kijk er naar uit de zorgverleners in het Noorden te leren kennen en hen te helpen met projecten op het gebied van hybride zorg!”

Bakje koffie doen?

“Wil je weten wat GERRIT en mijn expertise voor jouw organisatie kunnen betekenen? Ik kom graag kennismaken en je meer vertellen. Bel dan 085-7604076 of stuur mij een bericht.