Nieuws
24 juli 2023

Officiële goedkeuring uitbreiding Babyconnect Noord-Nederland

Geweldig nieuws! De deelname van de verloskundige samenwerkingsverbanden (VSV’s) Rondom Zwangerschap (Leeuwarden), VSV Drachten, VSV Twente en VSV Oost Achterhoek aan Babyconnect Noord-Nederland is officieel goedgekeurd door VWS!

Onze samenwerking liep natuurlijk al een poosje, maar is nu eindelijk ook officieel waardoor we een formeel startsein voor deze VSV’s hebben. De VSV’s worden toegevoegd aan het bestaande partnerschap. Hiermee bestaat Babyconnect Noord-Nederland uit totaal negen VSV’s en komt Zorgnetoost de programmaorganisatie met GERRIT en ROS Friesland versterken.

Wat is Babyconnect?

Babyconnect verbindt zorgprofessionals en organisaties in de zorg voor zwangere vrouwen en pasgeborenen. Door deel te nemen, verbeteren we de zorgkwaliteit, verhogen we de efficiëntie en waarborgen we de veiligheid van patiënten. Het delen van relevante medische gegevens bevordert een naadloze continuïteit van zorg, terwijl patiënten actief betrokken worden bij hun eigen welzijn. Samen bouwen we aan een geïntegreerd en patiëntgericht zorgsysteem voor een gezondere toekomst.