Nieuws
22 oktober 2020

PGO Netwerk Noord trapt af!

PGO Netwerk Noord trapt af, we nodigen je van harte uit om online bij de kickoff aanwezig te zijn! Je volgt de uitzending vrijdag 23 oktober 2020 van 12.00 uur tot circa 13.00 uur via deze link.

Wat is PGO Netwerk Noord?

Mensen willen graag meer inzicht in hun eigen gezondheid. Dat kan met een Persoonlijke Gezondheids Omgeving (PGO). Bedrijven en zorginstellingen uit Friesland, Groningen en Drenthe werken samen in het programma PGO Netwerk Noord. Het doel: meer PGO-gebruikers, meer zorginnovaties en kansen voor MKB-bedrijven in Noord-Nederland, goede en betaalbare zorg en gezonde burgers!

GERRIT is penvoerder

GERRIT is penvoerder van het programma. We nodigen je graag uit voor de officiële kickoff van PGO Netwerk Noord op vrijdag 23 oktober aanstaande. Vanwege de corona maatregelen is de kick off voor deelnemende bedrijven, zorginstellingen en andere geïnteresseerden online te volgen.

Verschillende gasten nemen (digitaal) deel aan deze kickoff, waaronder Marjan Dol van SNN, gedeputeerde van de provincie Fryslân Sander de Rouwe en Wim Hodes van GERRIT. De tafelgesprekken worden afgewisseld met video’s waarin verschillende deelnemers een rol spelen. Alle kanten van PGO Netwerk Noord worden belicht. Ben je erbij?

Meer weten over PGO Netwerk Noord?

Wil je meer weten over het programma? Het programma PGO Netwerk Noord wordt gevormd door een consortium van bijna veertig bedrijven en zorginstellingen in het Noorden, met in haar stuurgroep GERRIT, Philips (VitalHealth), zorgverzekeraar De Friesland, Medisch Centrum Leeuwarden (MCL) en de Noordelijke Ontwikkelings Maatschappij (NOM). Ze werken samen met de andere bedrijven aan het project en daarmee aan de mogelijkheid dat straks iedereen in Noord-Nederland zijn eigen PGO en apps kan kiezen om zijn gezondheid te managen en daarin samen te werken met zijn zorgverlenersBij onze projecten vind je meer achtergrondinformatie en de ambities van het programma.

Meedoen?

Wil je graag meedoen aan het programma of heb je inhoudelijke vragen? Leuk! We komen graag met je in contact. Wim Hodes kan je meer vertellen over het project, maar ook onze innovatieprojectleiders Nienke Lemstra en Lydia Lancker kunnen je helpen. Bel even met 085-7604076 en we helpen je verder!

Ondersteuning

Voor de uitvoering van dit programma krijgt GERRIT ondersteuning van Stichting De Friesland

Stichting De Friesland