Nieuws
14 juli 2022

Planningssessie PGO-keten

De rol voor GERRIT in de PGO-keten

Problemen zijn er… om ze met elkaar op te lossen! GERRIT heeft samen met zorgaanbieders, projectleiders en ICT leveranciers verkend hoe PGO-ketenondersteuning in de regio er mogelijk uit kan zien.

Vol energie en inspiratie zijn we (samen met zorgaanbieders, projectleiders en ICT leveranciers) gestart met de verkenning naar een coördinerende rol voor GERRIT in de PGO-keten. We merkten al langer dat de partners in de PGO keten (XIS/DVZA/PGO) lang niet altijd issues goed opgelost krijgen in onze regio en daardoor komt zorginformatie niet goed in een PGO terecht! Dat is jammer toch?

Tijdens een zogeheten planningssessie hebben we begin juli samen met de betrokkenen de beren op de weg duidelijk gekregen. We weten nu goed welke obstakels we nog moeten overwinnen met elkaar om te komen tot een zinvolle toevoeging van PGO’s in het zorgproces in Noord-Nederland.

Dank aan de aanwezigen voor de zinvolle input, inspiratie en enthousiasme. We gaan aan de slag met een plan van aanpak voor de komende maanden! En dank aan Jasper van Sambeek van RSO-collega Sleutelnet voor de ondersteuning in dit proces!

Wil je meer weten over onze plannen? Neem dan contact op met Marleen Oldenburger of Nienke Lemstra via telefoonnummer 085-7604076!