GERRIT Podium

Kennis is macht, delen is kracht!

GERRIT is van en voor de zorg in Noord-Nederland en deelt daarom kennis en ervaringen met haar participanten. Bijvoorbeeld tijdens het GERRIT Podium.

Wat is het GERRIT Podium?

Tijdens het GERRIT Podium staan actuele ontwikkelingen en thema’s centraal die allemaal raakvlak hebben met het verbeteren van digitale gegevensuitwisseling in de zorg. Want dat is waar we ons bij GERRIT hard voor maken! We laten zorgverleners uit onze eigen regio of daarbuiten aan het woord. En we vertellen je meer over landelijke ontwikkelingen op het gebied van bijvoorbeeld het actuele medicatiedossier, Basisgegevensset Zorg (BgZ). Maar ook landelijke versnellingsprogramma’s zoals OPEN, Babyconnect, VIPP-GGZ, VIPP Farmacie, VIPP-5 en InZicht komen aan bod.

Data 2023

Voor 2023 hebben we weer een aantal bijeenkomsten in de planning staan. De data en onderwerpen worden zo spoedig mogelijk bekend gemaakt. Elk GERRIT Podium begint om 15.00 uur en duurt tot circa 17.00 uur.

Mis je een onderwerp? Stuur ons gerust jouw suggestie, we bekijken dan of we dit kunnen behandelen tijdens één van de bijeenkomsten. Als het vanwege geldende maatregelen niet mogelijk is fysiek bij elkaar te komen, dan wordt het GERRIT Podium online gehouden (via Teams).

DatumThema
24-1-2023Acute Zorg (fysieke bijeenkomst bij Kijlstra te Drachten)
19-04-2023Integraal Zorg Akkoord (IZA) (fysieke bijeenkomst bij De Friesland te Leeuwarden) – Let op: afwijkende tijd: van 14.30 uur tot 16.30 uur
21-09-2023PGO’s zijn er: hoe nu verder?
28-11-2023Netwerkzorg

 

Wie zijn participant van GERRIT?

De participanten van GERRIT bepalen mede onze koers én die van digitale gegevensuitwisseling in de zorg in Noord-Nederland. Op deze pagina vind je een overzicht van de participanten van GERRIT. Alle medewerkers van onze participanten kunnen zich aanmelden voor onze bijeenkomsten. Ben je geen participanten maar wil je toch aanwezig zijn? Stuur ons dan een mail, dan overleggen we of dit mogelijk is.

Aanmelden

Ben je participant van GERRIT? Dan kun je je aanmelden voor het eerstvolgende GERRIT Podium via onderstaand aanmeldformulier. Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging. Deelname aan het GERRIT Podium is gratis.

GERRIT Podium

Meld je aan voor het eerstvolgende GERRIT Podium

Kennisdeling en initiatiefontwikkeling

met de gehele zorgketen

Veilig en snel

digitaal zorggegevens uitwisselen

In het hart

van de zorg