GERRIT Podium

Ervaring delen is kennis vermenigvuldigen

GERRIT is van en voor de zorg in Noord-Nederland en deelt daarom kennis en ervaringen met haar participanten. Bijvoorbeeld tijdens het GERRIT Podium. Ga direct naar het aanmeldformulier.

Wat is het GERRIT Podium?

Tijdens het GERRIT Podium staan actuele ontwikkelingen en thema’s centraal die allemaal raakvlak hebben met het verbeteren van digitale gegevensuitwisseling in de zorg. Want dat is waar we ons bij GERRIT hard voor maken! We laten zorgverleners uit onze eigen regio of daarbuiten aan het woord. En we vertellen je meer over landelijke ontwikkelingen op het gebied van bijvoorbeeld wetgeving, het actuele medicatiedossier, uitwisselingsinfrastructuren en versnellingsprogramma’s.

Data GERRIT Podium 2024

Ook in 2024 verwelkomen we onze participanten graag bij onze GERRIT Podia. De data en onderwerpen vind je hieronder. Noteer vast in je agenda! Elk GERRIT Podium begint om 15.00 uur en duurt tot circa 17.00 uur.

Wie zijn participant van GERRIT?

De participanten van GERRIT bepalen mede onze koers én die van digitale gegevensuitwisseling in de zorg in Noord-Nederland. Op deze pagina vind je een overzicht van de participanten van GERRIT. Alle medewerkers van onze participanten kunnen zich aanmelden voor onze bijeenkomsten. Ben je participant / werk je bij een zorginstelling die participant is en ontvang je nog geen uitnodiging voor het GERRIT Podium? Stuur een mail naar managementondersteuning@wijzijngerrit.nl en we voegen je toe aan de adressenlijst.

Ben je geen participanten en wil je toch aanwezig zijn? Stuur ons dan een mail, dan overleggen we of dit mogelijk is.

Aanmelden

Ben je participant van GERRIT? Dan kun je je aanmelden voor het eerstvolgende GERRIT Podium via onderstaand aanmeldformulier. Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging. Deelname aan het GERRIT Podium is gratis.


GERRIT Podium

Meld je aan voor het eerstvolgende GERRIT Podium

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Kennisdeling en initiatiefontwikkeling

met de gehele zorgketen

Veilig en snel

digitaal zorggegevens uitwisselen

In het hart

van de zorg