Agenda 01 oktober 2024

GERRIT Podium – Samenwerken is (g)een kunst

Samenwerken is (g)een kunst. Dat is de rode draad van het GERRIT Podium van dinsdag 1 oktober 2024.

Een bijzonder podium, waarin we onder meer onze collega Leendert Nooitgedagt in het zonnetje zetten omdat hij met pensioen gaat. Samenwerken stond altijd centraal in het werk van Leendert. Hoe doe je dat eigenlijk: goed samenwerken nu de zorg voor zoveel uitdagingen staat? Geeft de Nationale visie en strategie op het gezondheidsinformatiestelsel ons houvast?  Hoe vertaal je landelijk beleid naar iets werkbaars voor de regio, voor de dagelijkse werkvloer? En wat is Leenderts geheime recept voor goede samenwerking?

Praktische informatie, voor wie en aanmelden

  • Datum: dinsdag 1 oktober 2024
  • Locatie: auditorium Nij Smellinghe, Compagnonsplein 1 Drachten
  • Tijdstip: van 14.00-17.00 uur (inloop vanaf 13.30 uur, na afloop borrel, napraten en netwerken)

Het GERRIT Podium is normaal gesproken exclusief voor onze participanten, maar deze keer maken we een uitzondering en nodigen we ook extra gasten uit met wie Leendert veel heeft samengewerkt of die belangrijk zijn voor de Noordelijke regio. Ben je geen participant, maar denk je dat het tóch handig is dat je erbij bent? Neem dan even contact op met Esmée Keen via telefoonnummer 085-7604076.

Wil je je aanmelden voor het GERRIT Podium? Leuk! Schrijf je in via onderstaand formulier:

GERRIT Podium

Meld je aan voor het eerstvolgende GERRIT Podium

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wat is het GERRIT Podium?

Tijdens het GERRIT Podium staan actuele ontwikkelingen en thema’s centraal die allemaal raakvlak hebben met het verbeteren van digitale gegevensuitwisseling in de zorg. Want dat is waar we ons bij GERRIT hard voor maken! We laten zorgverleners uit onze eigen regio of daarbuiten aan het woord. En we vertellen je meer over landelijke ontwikkelingen op het gebied van bijvoorbeeld wetgeving, het actuele medicatiedossier, uitwisselingsinfrastructuren en versnellingsprogramma’s.