Veilig gegevens uitwisselen in de zorg

Themabijeenkomst 'Informatie-overdracht met care'

Een cliënt die te maken krijgt met de zorg heeft vaak contact met meerdere zorgorganisaties. In het belang van de cliënt vinden wij het belangrijk dat de digitale uitwisseling van patiëntgegevens tussen verschillende zorgverleners veilig en eenvoudig verloopt.

Themabijeenkomst care

Hoe zorg je er nu voor dat informatie-uitwisseling met alle betrokkenen goed verloopt? Om care-organisaties in Noord-Nederland hierbij te helpen houdt GERRIT een themabijeenkomst op 7 februari 2023 van 15.00-17.00 uur op ons kantoor te Drachten. Tijdens de bijeenkomst hoor je ervaringsverhalen uit de praktijk en word je geïnformeerd over hoe je het uitwisselen binnen de verschillende zorginstellingen op een veilige verantwoorde manier kunt regelen. Het programma bevat onder andere bijdragen van Chris Kroese (Certe) over gegevensuitwisseling met netwerkpartners in de praktijk en Martijn van der Werff (Dokterszorg Friesland) over GERRIT als samenwerkingsplatform en het belang van digitalisering voor huisartsen en VVT.

Wie is GERRIT?

GERRIT is een kennis- en innovatieplatform van en voor de zorg in Noord-Nederland, zonder winstoogmerk. Als regionale samenwerkingsorganisatie heeft GERRIT circa 40 participanten: zorginstellingen en koepels in Friesland, Groningen en Drenthe. Digitaal zorggegevens uitwisselen met andere zorgverleners of patiënten? Wij helpen je! Of het nu gaat om een veilig glasvezelnetwerk, ZorgMail, ondersteuning bij projecten of kennisdeling, wij zijn er voor alle zorgaanbieders in Noord-Nederland.

Aanmelding

Er zijn 25 plaatsen beschikbaar. Meld je daarom snel aan.

Graag tot ziens op 7 februari!

 

Kennisdeling en initiatiefontwikkeling

met de gehele zorgketen

Veilig en snel

digitaal zorggegevens uitwisselen

In het hart

van de zorg