Accountmanager Zorg & ICT

Je bent een kei in jouw vakgebied en een echte verbinder

Kom samen met ons de zorg in Noord-Nederland nog verder verbeteren! Stroop jij graag je mouwen op om zorgaanbieders samen met onze ICT-diensten verder te helpen op het gebied van digitaliseren? Ben jij een goede gesprekspartner op het gebied van zorg en ICT en weet je dit om te zetten in mooie opdrachten voor GERRIT? Dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren op de vacature van Accountmanager Zorg & ICT.

Over de functie

We staan met z’n allen in de zorg voor een grote opgave: oplopende personeelstekorten, stijgende zorgkosten en een toenemende vergrijzing en daarmee stijgende zorgvraag leggen een enorme druk op de zorg. Dankzij regionale samenwerking, digitalisering en innovatie werken we met elkaar aan de houdbaarheid, betaalbaarheid, kwaliteit en toegankelijkheid van de zorg.

Jouw functie als accountmanager bij GERRIT is er dus één met maatschappelijke impact: jouw werk zorgt er mede voor dat de professionals in zorg en welzijn hun werk goed kunnen blijven doen! Want samen werken we in de regio aan databeschikbaarheid. GERRIT doet dat onder meer door zorgverleners aan te sluiten op gemeenschappelijke gegevensuitwisseling en projecten. Daar hebben we jou als accountmanager bij nodig: de verbindende schakel in de regio die wensen vanuit de zorg in kaart brengt en langdurige relaties opbouwt met de zorgaanbieders in het Noorden. Meer informatie over GERRIT vind je op deze website, kijk gerust rond!

Jouw werkdag

Natuurlijk ziet geen dag er hetzelfde uit, maar we geven je graag een klein inkijkje in waar je je allemaal mee bezig houdt als je bij GERRIT komt werken. Jouw dag begint met het bijwerken van de aanvragen van de zorgklanten vanuit het CRM-systeem. Daarna plan je afspraken in met klanten, zowel nieuwe als bestaande. Na een goede bak koffie en wat gesprekken met collega’s vertrek je voor jouw eerste klantafspraak bij een groot ziekenhuis in onze regio. Jouw gesprekspartner zoekt een nieuwe oplossing voor veilige mail én vertelt je dat er een grote verhuizing aan zit te komen van het datacenter waarbij ook nieuwe verbindingen van GERRIT moeten worden aangelegd. Je praat de klant bij over de landelijke ontwikkelingen rondom acute zorg en belooft aanvullende informatie te sturen.

Voordat je weer in de auto stapt, noteer je de belangrijkste afspraken uit het gesprek en zet je alvast acties uit bij collega’s. Terug op kantoor ben je net op tijd om mee te lunchen én te wandelen met collega’s. Een mooi moment om informeel te horen hoe het met je collega’s gaat en wat er speelt. Na de lunch werk je jouw administratie bij: de klant van vanochtend krijgt de beloofde informatie, je maakt een aantal offertes voor andere zorginstellingen en je werkt het CRM bij. Aan het einde van de middag heb je een succes te vieren: twee offertes die je vorige week hebt verstuurd zijn nu getekend binnengekomen: een mooi resultaat dat je graag deelt met het hele team. Je sluit je laptop af en kijkt uit naar de volgende werkdag waar het GERRIT Podium op de agenda staat. Altijd een mooi moment om te netwerken met contactpersonen van zorginstellingen.

Waar ben je goed in?

Je bent een kei in jouw vakgebied en weet hoe de hazen binnen een organisatie lopen. Je bent een echte verbinder. Je stelt de juiste vragen om erachter te komen waar het echt om draait om een goed antwoord te geven op de vragen van onze klanten. Je hebt kennis van zaken en komt wat brengen.

 • Je werkt vanuit (sales) doelstellingen die we als team hebben opgesteld.
 • Je hebt dagelijks contact met onze klanten en doet dit bij voorkeur face tot face.
 • Als accountmanager vertegenwoordig je GERRIT bij onze grotere zorgklanten.
 • Je vindt het leuk en belangrijk om ook nieuwe klanten voor GERRIT te winnen.
 • Je begeleidt het hele proces van aanvraag tot uiteindelijk de getekende overeenkomst.
 • Het nakomen van afspraken staat bij jou hoog in het vaandel.
 • Je hebt je zaakjes administratief goed voor elkaar.
 • Zowel binnen GERRIT als met onze klanten creëer je draagvlak en stimuleer je samenwerking.

Wat breng je mee?

Je bent de perfecte aanvulling voor ons team als je goed bent in samenwerken en een verbinder bent. Je weet de verschillende belangen te combineren, bent een doorzetter en houdt het einddoel in zicht. In de veelheid aan activiteiten weet jij het overzicht te bewaren. Je bent communicatief sterk, en doet dit alles op een enthousiaste, flexibele en energieke manier.

 • Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau.
 • Minimaal 3-5 jaar commerciële ervaring in de ICT (en het is een pré als je ook relevante werkervaring hebt in de zorg)
 • Je bent oprecht geïnteresseerd in mensen
 • Je bent een teamspeler en netwerker
 • Je bent een echte doorzetter
 • Je herkent verkoopkansen en doet de juiste zaken om deze te verzilveren
 • Je stelt ambitieuze doelen en je neemt de verantwoordelijkheid om hier een succes van te maken

Wat hebben we je te bieden?

We bieden je een uitdagende functie voor 32 tot 40 uur per week. Je krijgt de ruimte voor verdere groei in je carrière en volop mogelijkheden voor opleidingen en trainingen.

Arbeidsvoorwaarden:

 • We bieden, afhankelijk van je kennis en ervaring, een passend salaris conform CAO Ziekenhuizen functiegroep 60 (€4.000 – €6.000 op basis van 40 uur per week);
 • We hebben een prima pensioenregeling (PFZW) en een eindejaarsuitkering (vergelijkbaar met 13e maand);
 • Je krijgt de beschikking over een eigen laptop en mobiele telefoon;
 • Een mobiliteitsregeling behoort tot de mogelijkheden;
 • We bieden een contract voor in eerste instantie een jaar, met de intentie om deze daarna te verlengen en/of om te zetten naar een vaste aanstelling;
 • Deels thuiswerken behoort tot de mogelijkheden.

Werken bij GERRIT betekent werken bij een groeiend bedrijf met een enthousiaste, gedreven, informele groep van nu 32 medewerkers aangevuld met enkele ingehuurde experts. Je wordt aangestuurd door de manager Marketing, Communicatie en Sales. Verder staat vitaliteit hoog bij ons in het vaandel en word je maandelijks verrast door nieuwe activiteiten vanuit ons GERRIT Vitaal programma. Deelname is zeker niet verplicht, maar absoluut de moeite waard.

Enthousiast geworden?

Herken jij jezelf in deze mooie en afwisselende baan? Twijfel dan niet en solliciteer! Stuur jouw sollicitatiebrief met CV naar managementondersteuning@wijzijngerrit.nl. Reageren kan tot uiterlijk 26 mei 2024. Een referentiecheck kan onderdeel uitmaken van het selectieproces. Voor informatie over de vacature kun je bellen met Michel Löhr, Manager Marketing, Communicatie en Sales via 085 – 76 040 76.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.