Veilig mailen

Mailmigratie van GERRIT@Mail naar ZorgMail

Veilig mailen in de zorg wordt steeds belangrijker. Jarenlang hebben we onze eigen maildienst GERRIT@Mail aangeboden. In 2020 stoppen we hiermee en gaat veilig mailen voortaan via ZorgMail. Berichten versturen en ontvangen met EDI blijft ongewijzigd.

Leverancier Enovation biedt met haar product ZorgMail het meest complete pakket rondom veilige communicatie in de zorg. Dat is voor GERRIT mede reden geweest om haar eigen dienst (GERRIT@Mail) te laten integreren met ZorgMail en uit te gaan faseren. Uiteraard blijft GERRIT goed volgen dat ZorgMail goed koppelbaar wordt en blijft met andere veilige mailoplossingen, zodat alle zorgverleners in de regio straks met iedereen veilig kunnen mailen.

In 2020 stoppen we in fases met het gebruik van GERRIT@Mail. Via deze pagina en onze nieuwsberichten houden we je op de hoogte over de ontwikkelingen in dit traject. Berichten versturen en ontvangen met (ZorgMail) EDI blijft ongewijzigd.

Handleiding voor eerstelijnszorgverleners

Ben je eerstelijnszorgverlener en heb je ZorgMail? Dan kun je niet alleen EDI berichten sturen en ontvangen, maar ook veilig mailen met ZorgMail. Je maakt hiervoor een Passage ID aan. Hoe je dit doet, lees je in deze handleiding van ZorgMail.

Nieuwsberichten rondom de mailmigratie

Wil je weten wat er staat te gebeuren rondom de mailmigratie? Bekijk dan onderstaande berichten of kijk bij alle nieuwsberichten.

 

Meer informatie?

Ismail kan je er alles over vertellen. Bel of mail gerust!

Ismail Ciftci Relatiebeheerder

Kennisdeling en initiatiefontwikkeling

met de gehele zorgketen

Veilig en snel

digitaal zorggegevens uitwisselen

In het hart

van de zorg