Warning: array_reverse() expects parameter 1 to be array, null given in /data/sites/web/wijzijngerritnl/www/wp-content/themes/webwijs-theme/lib/php/Webwijs/View/Helper/Breadcrumbs.php on line 105

Het GERRIT Podium met als centraal thema acute zorg wordt gehouden op dinsdag 24 januari 2023. We zijn dit keer te gast bij onze participant Kijlstra Ambulancezorg.

Het aantal plekken is beperkt, vol=vol, dus meld je op tijd aan! Aanmelden kan via het online formulier.

Een goed ingerichte acute zorgketen?

Goede (digitale) gegevensuitwisseling zorgt voor betere ondersteuning van de zorgprofessional waardoor de patiënt sneller en beter geholpen kan worden. Hoe werkt dat eigenlijk in de acute zorg en wat is er nog nodig om de keten nog beter in te richten? Je hoort er meer over tijdens het GERRIT Podium acute zorg op dinsdag 24 januari 2023.

Programma

Het voorlopige programma voor het GERRIT Podium acute zorg ziet er als volgt uit:

  • Tako Klabbers (manager Projecten & Advies – GERRIT) – start bijeenkomst + inleiding acute zorg
  • Irma Jongeneel (Adviseur Medisch-specialistische zorg bij Met spoed beschikbaar/ VZVZ) – Programma Met spoed beschikbaar: uitleg programma en status uitwisselingen
  • Victor Verrijp, directeur-bestuurder UMCG Ambulancezorg, spreekt over zorgcoördinatie / doorgeleiding in de (spoed-)keten, het belang van informatisering daarin en de initiatieven die in Noord-Nederland daarvoor al worden ontplooid.
  • Voorbeeld uit de regio rondom acute zorg (binnenkort meer informatie over spreker en onderwerp)

Praktische gegevens

Datum: dinsdag 24 januari 2023
Tijd: van 15.00 uur – 17.00 uur (inloop vanaf 14.30 uur)
Locatie: Kijlstra Ambulancezorg, Ottolaan 2 Drachten

Aanmelden GERRIT Podium acute zorg

Wil je aanwezig zijn bij het GERRIT Podium acute zorg? Leuk! Vul dan onderstaand formulier in en je ontvangt van ons een bevestiging en meer informatie rondom parkeren bij Kijlstra Ambulancezorg.

GERRIT Podium

Meld je aan voor het eerstvolgende GERRIT Podium