Nieuws
07 april 2022

Faexit centraal bij GERRIT Podium 12 april

‘Feaxit – de fax de zorg uit ‘ staat centraal tijdens het GERRIT Podium van 12 april aanstaande. Ben je participant van GERRIT? Dan ben je van harte welkom om mee te luisteren én mee te denken over wat er nodig is om in het noorden de fax uit de zorg te laten verdwijnen.  Aanmelden voor deze online bijeenkomst kan hier.

Is jouw organisatie geen participant maar wil je toch deelnemen? Stuur dan even een mail naar managementondersteuning, We overleggen dan even of je er tóch bij kunt zijn.

Onder de naam ‘Faexit’ wordt gewerkt aan een landelijk programma om de fax de zorg uit te krijgen. Een faxloze zorg is echt geen technologische uitdaging meer. Het gaat om gedragsverandering. Faexit wil deze verandering op gang brengen door alle kennis van de aangesloten partijen samen te brengen. Tijdens deze editie van het GERRIT Podium vertellen we je meer over Faexit én we gaan graag met je in gesprek

Het programma van het GERRIT Podium Faexit ziet er als volgt uit:

  • Tijd 15.00 uur – circa 16.45 uur
  • Locatie: online via Teams (je ontvangt spoedig na jouw aanmelding een bevestiging en Teams-link)

Sprekers GERRIT Podium Faexit:

Florian Visser is lid van het landelijk projectteam Faexit. Hij vertelt ons meer over de plannen van het landelijk programma

Tijs Samson is projectleider en heeft de uitfasering van de fax verzorgd in het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Hij zal je informeren over wat je praktisch moet doen om als instelling faxloos te kunnen worden.

Na de sprekers gaan we in kleinere groepen met elkaar in gesprek: Werkt jouw organisatie al volledig faexit, is er twijfel of kun je niet wachten tot de fax er eindelijk uitgaat? Als je al faxloos bent: hoe is dat gegaan? Ben je nog niet faxloos: wat heb je nodig om dit te kunnen bereiken?

Meer informatie

Wil je meer weten over Faexit? Lees dan hier verder. Ook kun je een kijkje nemen op de website van Faexit.

Graag tot ziens op 12 april bij het GERRIT Podium Faexit!