Nieuws
09 juli 2024

Uitnodiging GERRIT Podium: Samenwerken is (g)een kunst!

Samenwerken is (g)een kunst. Dat is de rode draad van het GERRIT Podium van dinsdag 1 oktober 2024.

Een bijzonder podium, waarin we onder meer onze collega Leendert Nooitgedagt in het zonnetje zetten omdat hij met pensioen gaat. Samenwerken stond altijd centraal in het werk van Leendert. Hoe doe je dat eigenlijk: goed samenwerken nu de zorg voor zoveel uitdagingen staat? Geeft de Nationale visie en strategie op het gezondheidsinformatiestelsel ons houvast?  Hoe vertaal je landelijk beleid naar iets werkbaars voor de regio, voor de dagelijkse werkvloer? En wat is Leenderts geheime recept voor goede samenwerking?

Ben je erbij?

Dit speciale podium wil je niet missen! Binnenkort vind je op onze website en via LinkedIn meer informatie over het programma. Aanmelden is nu al mogelijk! Vul het aanmeldformulier in en verzeker je van een plekje.

Praktische informatie, voor wie en aanmelden

  • Datum: dinsdag 1 oktober 2024
  • Locatie: auditorium Nij Smellinghe, Compagnonsplein 1 Drachten
  • Tijdstip: van 14.00-17.00 uur (inloop vanaf 13.30 uur, na afloop borrel, napraten en netwerken)

Het GERRIT Podium is normaal gesproken exclusief voor onze participanten, maar deze keer maken we een uitzondering en nodigen we ook extra gasten uit met wie Leendert veel heeft samengewerkt of die belangrijk zijn voor de Noordelijke regio. Ben je geen participant en/of hebben we je niet uitgenodigd, maar denk je dat het tóch handig is dat je erbij bent? Je bent van harte welkom! Vul het formulier in of neem bij twijfel contact op met Esmée Keen via telefoonnummer 085-7604076.

GERRIT Podium

Meld je aan voor het eerstvolgende GERRIT Podium

This field is for validation purposes and should be left unchanged.