IT oplossingen in de zorg

IT oplossingen in de zorg

IT is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de samenleving. En dus ook niet uit de zorg. Wij zetten ons beste beentje voor bij IT oplossingen in de zorg. Het is van belang dat ook in de zorg goede IT oplossingen gevonden worden, zodat iedereen zo soepel mogelijk met deze technologische ontwikkelingen kan werken.

GERRIT gespecialiseerd in IT oplossingen in de zorg

Bij GERRIT zijn we gespecialiseerd in diverse IT oplossingen in de zorg:

  • ZorgMail dienstverlening
  • Privacy en securitydiensten
  • Uitwisselplatform patiëntdata XDN-NN
  • GERRIT zorgnet
  • Ondersteuning LSP

ZorgMail dienstverlening

Een mailtje versturen, het is een alledaagse handeling. Wanneer je echter privacygevoelige informatie gaat versturen, zoals patiëntinformatie, dan volstaat gewone e-mail niet. Met ZorgMail mail je veilig met andere zorgaanbieders én met patiënten.

Privacy en securitydiensten

Informatieveiligheid is belangrijk om de persoonlijke en zorggegevens van je patiënten,  cliënten en die van je eigen medewerkers en organisatie te beschermen. Maar je kan jezelf nog zo goed beschermen, de mens is en blijft de zwakste schakel. Een fout is zo gemaakt. De beste beveiliging is bewust omgaan met alle digitale middelen. Daarnaast hebben wij een aantal privacy en securitydiensten die ondersteuning bieden.

Uitwisselplatform patiëntdata XDN-NN

Voor een goede regionale samenwerking in de zorg is snelle, veilige en betrouwbare digitale uitwisseling van patiëntgegevens noodzakelijk. In alle ziekenhuizen in Noord-Nederland gebeurt dit onder meer via de regionale digitale infrastructuur van GERRIT. Hier zit het uitwisselplatform patiëntdata XDS-NN ook bij in. Onder andere het RIF en Revalidatie Friesland zijn hierop aangesloten.

GERRIT Zorgnet

GERRIT Zorgnet is het besloten en beveiligde zorgnetwerk speciaal voor zorgverleners in Noord-Nederland. Zorgnet is een netwerk dat voldoende ruimte biedt om berichten, beelden en documenten uit te wisselen, gemaakt voor zorgverleners. GERRIT Zorgnet verbindt de hele zorg met zowel hoogwaardige glasvezelverbindingen als ‘koper’ als veilig mobiel.

Ondersteuning LSP

Een actueel en digitaal medicatiedossier is enorm belangrijk. GERRIT helpt je met het aansluiten op het Landelijk Schakel Punt (LSP) en we geven je tips om de toestemming van jouw patiënten te regelen.

Wij kunnen je helpen met IT oplossingen in de zorg

Heb jij behoefte aan IT oplossingen in de zorg? Dan ben je bij GERRIT aan het juiste adres. Wij kunnen je op vele fronten helpen. Neem direct contact met ons op!

Kennisdeling en initiatiefontwikkeling

met de gehele zorgketen

Veilig en snel

digitaal zorggegevens uitwisselen

In het hart

van de zorg