ZorgMail voor paramedici

Veilig gegevens uitwisselen in de fysiopraktijk

Klik hier om je direct aan te melden voor ZorgMail en je abonnement te berekenen
Hoe kun je het beste veilig gegevens uitwisselen met andere zorgverleners? GERRIT helpt fysiopraktijken en andere zorgverleners hiermee. Bijvoorbeeld met een abonnement op ZorgMail.

Gegevensuitwisseling in de fysiotherapiepraktijk

fysio gegevensuitwisseling veilig zorgmail GERRITEen patiënt doorverwijzen naar een collega-zorgverlener, terug rapporteren na een consult, een eindrapportage naar de huisarts sturen of juist gegevens over een behandeling delen met bijvoorbeeld een specialist in het ziekenhuis. In alle gevallen gaat het om vertrouwelijke patiëntgegevens. Wil je deze gegevens digitaal versturen? Dan moet dit op een veilige manier.

GERRIT helpt je daarbij! Wij zijn regiopartner van ZorgMail en helpen je met digitale gegevensuitwisseling. Bijvoorbeeld met een ZorgMail-abonnement.

ZorgMail voor paramedici: wat zit er in het abonnement?

 • ZorgMail Secure e-mail
  Veilig mailen van privacygevoelige gegevens via Office 365, Webmail of andere mail- applicaties
 • ZorgMail veilige Chat
  -Veilig communiceren en consulteren via een veilige chat functionaliteit met andere zorgprofessionals, tevens mogelijkheid tot veilig uitwisselen van foto’s
  -Rechtstreeks importeren in het informatiesysteem.

(bestaat jouw praktijk uit meer dan 20 medewerkers dan krijg je een abonnement op maat)

Aansluiten op ZorgMail

Is ZorgMail dé oplossing voor veilig mailen voor jouw fysiotherapie- of ergotherapiepraktijk? Klik dan hier voor de ZorgMail aanmeldpagina (houd je AGB-code bij de hand!).
Op de aanmeldpagina kun je jouw abonnement berekenen en je direct aanmelden bij ZorgMail. Liever wat meer uitleg? Ook dat kan. Neem gerust contact op met onze Servicedesk via telefoonnummer 085-7604076. We beantwoorden graag jouw vragen.

Meer informatie over ZorgMail

ZorgMailZorgMail is een dienst van leverancier Enovation. GERRIT is regiopartner en aanspreekpunt voor veilig mailen in Friesland, Groningen en Drenthe. Wil je meer weten over ZorgMail? Neem contact op met onze Servicedesk via 085-7604076 of kijk op de site van ZorgMail.

zorginnovatie GERRITWat doet GERRIT nog meer voor fysiotherapeuten?

Wij zijn GERRIT, verbinder van zorg. Als regionale samenwerkingsorganisatie werken wij voor onze leden: ziekenhuizen, huisartsen, zorginstellingen, GGZ, GGD, apothekers, laboratoria, mondzorg, fysiotherapeuten en nog veel meer zorgverleners in Noord-Nederland. Samen met hen bepalen wij de regionale koers: hoe maken we patiëntgegevens sneller, veiliger en makkelijker op elk gewenst moment digitaal beschikbaar?

Diensten en zorginnovatie voor paramedici

We willen allemaal lang en gezond leven. Als we zorg nodig hebben, dan het liefst dichtbij huis. Dat vraagt veel van zorgaanbieders. Gelukkig zijn er technische oplossingen en digitale innovaties om zorgaanbieders beter met elkaar te laten samenwerken. Maar hoe kies je als zorgaanbieder de voor jou beste oplossing? Hoe zorg je dat dit aansluit bij wat andere zorgaanbieders doen én bij wat de patiënt wil? Wij zijn GERRIT, verbinder van zorg en helpen je met verschillende diensten en oplossingen.

Privacy- en securitydiensten voor paramedici

Moet je als eerstelijnszorgverlener ook voldoen aan de eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)? Jazeker, de Europese privacywet geldt voor álle organisaties die persoonsgegevens verwerken! Zeker voor kleinere organisaties is dit een hele opgave. GERRIT helpt je met:

 • AVG implementaties
 • ISO implementaties en audits
 • Security awareness-programma’s en trainingen

Lees meer over onze privacy- en securitydiensten

Veilig netwerk voor fysiotherapiepraktijken: het GERRIT Zorgnet

GERRIT Zorgnet is het besloten en beveiligde zorgnetwerk speciaal voor zorgverleners in Noord-Nederland. Zorgnet biedt voldoende ruimte om berichten, beelden en documenten zonder vertraging digitaal uit te wisselen tussen zorgverleners. Eén aansluiting is voldoende om met elke andere aangesloten zorginstelling veilig te communiceren. GERRIT Zorgnet verbindt de gehele zorg met zowel hoogwaardige glasvezelverbindingen als ‘koper’ als veilig mobiel.

Lees meer over onze netwerkdiensten en het GERRIT Zorgnet

Kennisdeling en initiatiefontwikkeling

met de gehele zorgketen

Veilig en snel

digitaal zorggegevens uitwisselen

In het hart

van de zorg