Wij zijn GERRIT…en we zoeken jou!

Ben jij onze nieuwe projectleider / adviseur zorginnovatie?

Wij zijn GERRIT…en we zoeken jou! Onze ambitie is: de zorg beter maken door zorgverleners beter met elkaar én met de patiënt te laten communiceren. Vanwege toenemende werkzaamheden en projecten hebben we plek voor een nieuwe collega:

adviseur/projectleider zorginnovatie Noord-Nederland.

Kom ons team versterken!

Over de functie

We zoeken een projectleider die stevig in zijn of haar schoenen staat. Jouw functie is namelijk een uitdagende: afhankelijk van de vraag vanuit onze klanten – zorgaanbieders in Noord-Nederland – werk je als adviseur, projectleider, conceptontwikkelaar, projectontwikkelaar of implementatiebegeleider. Dat doe je samen met collega’s, zorgaanbieders, leveranciers en vaak ook landelijke partijen.

Wat ga je doen? Jij…

 • ontdekt mogelijkheden en je creëert kansen voor verbetering van regionale zorg;
 • vertaalt behoeften/wensen van klanten naar concrete oplossingen;
 • bent een bruggenbouwer: je brengt de ideeën van verschillende partijen over informatie-uitwisseling in de regio tot een geheel en bedenkt herbruikbare en opschaalbare concepten;
 • ontwikkelt programma’s en projecten die de zorg helpen transformeren en die je vervolgens realiseert binnen door jou geacquireerde opdrachten;
 • creëert draagvlak en samenwerking bij zorgaanbieders en leveranciers;
 • realiseert projecten en je stuurt zonodig de ontwikkeling en implementatie van ICT-oplossingen en werkprocessen binnen zorgorganisaties aan;
 • begeleidt zorgaanbieders bij de implementatie van nieuwe oplossingen in hun zorgproces.

Bij dit alles houd je altijd ons motto in gedachten: Het is pas écht klaar als er een daadwerkelijke verandering en verbetering in de zorg is gerealiseerd!

Wat breng je mee?

Je bent de perfecte aanvulling op ons team als je een ondernemende en daadkrachtige professional bent die op HBO+/academisch niveau aan de slag gaat. Je hebt bijvoorbeeld een IT-, bedrijfskundige of zorgachtergrond (bijvoorbeeld klinisch informaticus). En uiteraard heb je affiniteit met (of werkervaring in) digitalisering van de zorg.
Competenties die bij jou passen zijn:

 • Organiserend vermogen: je brengt organisatie en mensen bij elkaar en bent een echte verbinder en samenwerker
 • Communicatief sterk (op alle niveaus in een organisatie!)
 • Innovatief en resultaatgericht: je verkent nieuwe ideeën en concepten en ontwikkelt, realiseert en implementeert deze voor de zorg
 • Enthousiast en motiverend

Heb je alle competenties afgevinkt en woon je ook nog in Noord-Nederland (of ga je hier wonen)? Dan kon jij wel eens de beste kandidaat voor deze vacature zijn!

Wat hebben we je te bieden?

We bieden je een uitdagende functie voor 32 tot 40 uur per week. Je ontwikkelt daarbij ook jezelf, doordat je veel samenwerkt met experts in Nederland en verschillende zorgaanbieders in Noord-Nederland. Je doet daarmee regelmatig nieuwe ideeën op en bouwt je eigen netwerk uit. Je krijgt de ruimte voor verdere groei in je carrière en volop mogelijkheden voor opleidingen en trainingen.

Werken bij GERRIT betekent werken bij een gestaag groeiend bedrijf met een enthousiaste, gedreven, informele groep van nu 26 eigen medewerkers aangevuld met enkele ingehuurde experts. Binnen GERRIT wordt voor en door het personeel veel georganiseerd, zowel binnen als buiten het werk om. In dit ‘werken bij GERRIT’ filmpje krijg je een indruk van jouw nieuwe collega’s.

En wat betreft je arbeidsvoorwaarden:

• We bieden, afhankelijk van je kennis en ervaring, een passend salaris (vergelijkbaar met functiegroep 60 conform Cao ziekenhuizen).
• We hebben een prima pensioenregeling en een eindejaarsuitkering (vergelijkbaar met 13e maand). Bij langere aanstelling is er de mogelijkheid van een auto van de zaak.
• We bieden een contract voor in eerste instantie een jaar, met de intentie om deze daarna te verlengen of om te zetten naar een vaste aanstelling.
• (Deels) thuiswerken behoort tot de mogelijkheden

Wij zijn GERRIT?

Ja inderdaad, wij zijn GERRIT, verbinder van zorg! Digitaal zorggegevens uitwisselen met andere zorgverleners of patiënten? Wij helpen! GERRIT is het regionale samenwerkingsverband van zorgpartijen in Noord-Nederland op het gebied van zorgcommunicatie en ICT. Van en voor de zorg dus! Meer over ons vind je op onze website: www.wijzijngerrit.nl.

Zin in samenwerken?

Als jij zin hebt in de baan van adviseur/projectleider zorginnovatie bij GERRIT, dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet, in de vorm van een heldere persoonlijke motivatie, aangevuld met je CV. Die kun je mailen naar managementondersteuning@wijzijngerrit.nl. Reageren kan tot uiterlijk eind januari 2021. Een assessment kan onderdeel uitmaken van het selectieproces.
Voor informatie over de vacature kun je bellen met Wim Hodes, directeur-bestuurder GERRIT, via 085-7604076.