Nieuws
07 december 2023

Even voorstellen: Albert Jan en Feike-Jan

Sinds kort hebben we ons team versterkt met twee nieuwe collega’s: Albert Jan en Feike-Jan. Wie zijn zij en wat wordt hun rol binnen GERRIT? We stellen hen graag aan je voor!

Albert JanAlbert Jan Aukema is 39 jaar, woont in Beetsterzwaag en werkt sinds oktober 2023 als Servicemanager bij GERRIT. “In de afgelopen jaren heb ik binnen ICT en informatievoorziening in diverse sectoren en organisaties gewerkt, waaronder verschillende zorgorganisaties in Noord-Nederland.” Albert Jan vervulde verschillende rollen op het gebied van techniek, consultancy, projectmanagement en servicemanagement.

“Bij GERRIT gaat mijn aandacht de komende periode uit naar het dienstenportfolio van Zorgnet en de samenwerking met Certe voor de regionale labviewer die in 2024 live gaat.”

Feike-Jan de Bruin (47) is geboren en getogen in een klein Fries dorp waar het fijn wonen is met zijn vrouw en kinderen. Sinds 1 december 2023 werkt hij als applicatiebeheerder voor GERRIT. Al jaren is hij werkzaam als systeem/applicatie/functioneel beheerder bij verschillende organisaties. De afgelopen vijf jaar bij de Veiligheidsregio Fryslân.

“Nu sta ik voor een nieuwe uitdaging als applicatiebeheerder met de focus op Cyberlab, de regionale labviewer.” Naast zijn werk is Feike-Jan actief in de medezeggenschap van het primair onderwijs op school en bovenschool niveau. Daarnaast is hij sportief: zwemmen, fietsen/mountainbiken en hardlopen, en dat combineert hij zo nu en dan in tri- en duathlons.