Nieuws
22 december 2022

Even voorstellen: Bea Klompmaker

Mijn naam is Bea Klompmaker, 33 jaar. Per 1 december 2022 werk ik als projectleider/adviseur zorginnovatie bij GERRIT. Al langere tijd ben ik actief in zorg en IT, eerder als consultant/projectleider bij een software bedrijf en sinds eind 2021 bij de ROS van Friesland.

Vanwege de focus op IT projecten in de zorg kies ik voor GERRIT. Binnen GERRIT ben ik onderdeel van het team Projecten & Advies, waar we met een leuk team werken aan vele projecten in Noord-Nederland. Zelf ben ik projectleider van de ‘Kickstart Medicatieoverdracht’. Dit programma heeft als doel om de uitwisseling van medicatiegegevens tussen verschillende sectoren te verbeteren.

De reikwijdte van het programma met veel betrokkenen (zorgverleners in allerlei rollen, patiënten, softwareleveranciers van XIS’sen en PGO’s) maakt de rol als projectleider uitdagend en veelzijdig. Daarnaast is de impact die dit programma kan maken als het gaat om medicatieveiligheid voor mij een belangrijke drijfveer. In de toekomst hoop ik samen met mijn collega projectleiders nog vele impactvolle projecten te starten in Noord-Nederland!