Nieuws
29 mei 2024

Even voorstellen: Daan Bultje

Deze maand hebben we versterking gekregen van Daan Bultje als manager Projecten en Advies. We stellen hem graag aan je voor.

Daan was eerder onder meer directeur van het Healthy Ageing Netwerk Noord Nederland (HANNN), beleidsadviseur bij het UMCG en communicatiemanager bij VNO-NCW Noord. Hij is in 1981 geboren in Meppel en woont met zijn vrouw Sippy en dochters Marie en Aafke in Oosterzee.

“Als gevolg van de vergrijzing kraakt en piept het systeem in Nederland op vele fronten. De activiteiten van GERRIT zijn een belangrijk puzzelstukje in het oplossen van deze grote maatschappelijke uitdaging. Ik kijk ernaar uit om met mijn gemotiveerde team Projecten & Advies te ontwikkelen en uit te voeren rond informatievoorziening van en voor zorgverleners.”

In zijn vrije tijd is Daan volleybaltrainer van een jeugd- en een damesteam en loopt hij hard. Momenteel is hij in training voor een marathon dat hij combineert met het luisteren naar audioboeken en podcasts. Verder is Daan penningmeester van Nationaal Park de Alde Feanen en voorzitter van stichting 058 Samen Sterk.

Contact met Daan

Wil je Daan bereiken, bel dan 085-7604076 of stuur hem een bericht.