Nieuws
26 juni 2023

Even voorstellen: Esmée Keen en Rebecca Hummel

We hebben in de afgelopen periode extra versterking gekregen van twee collega’s, Esmée en Rebecca. We stellen ze graag aan je voor.

Esmée KeenSinds 1 mei werkt Esmée Keen bij GERRIT als management- en salesondersteuner. Als geboren en getogen Emmenaar is ze inmiddels – na 20 jaar – een behoorlijk ingeburgerde stadjer. Hier woont ze samen met haar partner Dennis, zoon Mees (bijna 9 jaar), dochter Jula (6 jaar) en kat Fred.

“Hiervoor ben ik 13 jaar werkzaam geweest als verloskundige, als zelfstandige en in een maatschap. Ondanks dat het een prachtig beroep is, waar ik veel heb geleerd, heb ik afgelopen jaar besloten om het roer volledig om te gooien,” vertelt Esmée. “Heel wat anders, met meer ritme en regelmaat, én leuke collega’s, dat was het doel. Al deze punten kan ik bij GERRIT nu al afvinken!”

In haar spaarzame vrije tijd gaat ze graag met haar gezin op pad om te fietsen of de natuur in te gaan. Daarnaast kun je haar regelmatig in de stad vinden voor een goed dansfeest. In de zeldzame vrije momenten, naast sporten en het afspreken met vrienden voor een spelletjesavond of een borrel volgt ze eveneens een opleiding tot baby- en kinderslaapcoach.

Contact met Esmée

Wil je Esmée bereiken voor bijvoorbeeld het maken van een afspraak met één van onze (sales)collega’s, bel 085-7604076 of stuur haar een bericht.

Projecten & Advies

Rebecca HummelMijn naam is Rebecca Hummel, 25 jaar en woonachtig in het mooie Groningen. Per 15 mei ben ik actief als projectleider zorginnovatie bij GERRIT. Tijdens mijn studies heb ik veel geleerd over het zorg- en welzijnslandschap en ook over welke ontwikkelingen van belang zijn om de zorg toegankelijk en betaalbaar te houden. Hier speelt onder andere innovatie een grotere rol in.

Om bij te kunnen dragen aan de veranderende zorgwereld heb ik na mijn hbo-studie de master Health Innovation gevolgd. Tijdens deze studie stond het gedachtengoed van Human Centered Design centraal. Kortom, het centraal stellen van de wensen en behoeftes van de eindgebruikers tijdens een innovatieproces. Om al het geleerde te kunnen toepassen in de praktijk ben ik gaan werken bij een startup, die zich bezig houdt met nieuwe innovatie op basis van de vraag vanuit de zorg. Tijdens deze functie heb ik kennis mogen maken met het implementeren en borgen van zorginnovatie.

Binnen GERRIT breid ik nu mijn kennis en expertise verder uit bij het team Projecten & Advies. Zo richt ik mij op de borging en uitbereiding van het LSP en de verdere ontwikkeling van Babyconnect. Ik kijk heel erg uit naar deze uitdaging en ben benieuwd wat de (zorg)toekomst gaat brengen.

Contact met Rebecca

Wil je weten wat GERRIT en mijn expertise voor jouw organisatie kan betekenen? Ik kom graag kennismaken en je meer vertellen. Bel 085-7604076 of stuur me een bericht.