Nieuws
30 mei 2022

Even voorstellen: Manfred Kat en Gijs Celie

Het team van GERRIT is versterkt met twee nieuwe collega’s, we stellen Gijs en Manfred graag aan je voor.

Gijs CelieGijs Celie is sinds december 2021 in dienst bij GERRIT. Geboren en getogen in Hulst (Zeeuws-Vlaanderen) en daarmee ook wel een ‘reserve Belg genoemd’. Voor zijn studie SPH (Sociaal Pedagogische Hulpverlening) is hij verhuisd naar Eindhoven en daar blijven plakken.

“Altijd twijfelend tussen een sociaal en een technisch beroep ben ik uiteindelijk toch in de techniek beland,” aldus Gijs. “Ik ben mijn carrière als netwerkengineer begonnen bij AtosOrigin en na tien jaar overgestapt naar Simac. Bij Simac ben ik de laatste jaren teamleider geweest waar ik mijn social skills weer een beetje kon oppoetsen”.

Het is inmiddels zes jaar geleden dat Gijs naar Friesland is verhuisd om samen te wonen met zijn vriendin in het mooie bos van Oranjewoud. Naast het werk is Gijs vaak aan het klussen in huis en in de tuin. Ook zit hij graag op de racefiets en is hij sinds kort gestart met tennis. “Vorig jaar heb ik besloten dat het tijd was om in de buurt werk te zoeken. Alsof het zo moest zijn kwam GERRIT op mijn pad waar als ik senior netwerkbeheerder bij het Zorgnetteam aan de slag ben gegaan”. Gijs is in zijn functie verantwoordelijk voor het onderhouden en het beheren van het beveiligde zorgnetwerk van GERRIT.

De zorg makkelijker maker met slimme technologie

Manfred KatManfred Kat (45) uit Marum werkt sinds 1 april bij GERRIT als projectleider. Hiervoor werkte hij als projectleider bij het Medisch Centrum Leeuwarden. Zijn vrije tijd probeert hij zoveel mogelijk sportief door te brengen op de tennisbaan of op de mountainbike. Daarnaast speelt hij ook graag piano.

“Ik heb gekozen voor GERRIT om samen met zorgverleners te onderzoeken hoe slimme en technologische oplossingen de zorg makkelijker kunnen maken en hoe we ze daadwerkelijk kunnen gaan inzetten,” aldus Manfred. “De diversiteit van het zorglandschap waarin GERRIT actief is, maakt het werk als projectleider leuk en uitdagend.”