Nieuws
26 april 2022

Even voorstellen: nieuwe collega’s bij GERRIT

De afgelopen weken zijn er verschillende nieuwe collega’s gestart bij GERRIT. We stellen er graag drie aan je voor!

Robert BuurlageRobert Buurlage is 34 jaar jong en werkzaam bij GERRIT als XDS-beheerder. Robert is een echte Stadjer (woonachtig in Groningen, red.) uit de wijk Vinkhuizen en houdt van de gezellige bedoening bij hem thuis. Robert heeft 14 jaar bij Ziggo gewerkt en veel ervaring opgedaan op IT-vlak. In zijn vrije tijd is hij keeper bij voetbalteam SV Lycurgus en is hij graag met zijn gezin op stap.

“Ik heb voor GERRIT gekozen omdat ik op zoek was naar saamhorigheid in een kleinere organisatie. De maatschappelijke impact van het werk van GERRIT is groot, daar maak ik graag deel van uit. Ik hoop van toegevoegde waarde te kunnen zijn voor het XDS-team binnen GERRIT. En natuurlijk wil ik onze klanten zo goed mogelijk helpen bij het gebruiken van onze XDS-infrastructuur.”

Gea de BoerSinds 1 maart is Gea de Boer (45) werkzaam bij GERRIT als managementassistente/ communicatiemedewerker. Gea woont in Marum en heeft voornamelijk een achtergrond als managementassistente bij technische bedrijven (waaronder ingenieursbureaus). Eén van de redenen waarom ze bij GERRIT aan de slag is gegaan, is omdat ze hier de kans heeft op een indirecte manier een bijdrage te geven aan de maatschappij.

“En ik vind taal erg interessant en dat aspect ga ik nu oppakken als communicatiemedewerker.” De interesse voor taal uit zich door zelf verhalen te schrijven (en de droom haar boek bij een boekhandel te zien liggen), lezen, vrijwillig taalcoach bij Taalhuis Westerkwartier en als presentatrice bij streekomroep RTV Zulthe. Daarnaast is haar streven om minimaal één keer per week naar het werk te fietsen (zonder elektrische hulp), houdt ze van hardlopen, mountainbiken en hoopt ze op korte termijn wandelend het Pieterpad af te ronden. Mocht je als organisatie graag jouw verhaal willen delen via een artikel in onze nieuwsbrief of een afspraak willen plannen met iemand van onze organisatie, neem dan contact met Gea op.

Jeldert OkkemaBel je met GERRIT, dan is de kans groot dat je Jeldert (voor de volledigheid Jelle-Gabe) Okkema aan de lijn krijgt. Jeldert is met zijn 19 jaar onze benjamin van het kantoor. Hij heeft Friese roots en houdt deze wortels ook nog even vast met zijn woon- en verblijfplaats in Metslawier. Met zijn opleiding als ICT-beheerder zorgt hij in het bedrijf voor de juiste verbinding.

Onze sportieve benjamin mag graag met 25 km per uur op zijn fiets (zonder hulpmotor!) naar het fitnesscentrum racen voor de kracht- en cardiotraining, schuwt mountainbiken niet en is vooral ook erg behendig in het gamen. In zijn groene verleden is hij tevens tuin- en klusjesman geweest en allrounder bij restaurant Schierzicht te Lauwersoog. In de vrije tijd die hij dan nog over heeft is hij graag samen met zijn vrienden en zijn vriendin. En als je hem gespot hebt op een Mega Piraten Festival, dat klopt helemaal. “Ik help de klanten bij GERRIT graag en ik hoop in de toekomst ook de meer gecompliceerde vragen van klanten op te pakken.”