Nieuws
22 april 2022

RSO-dagen: netwerken en kennis delen

GENIETEN met hoofdletters! Na ruim twee jaar kwamen de leden van RSO Nederland op 20 en 21 april eindelijk weer fysiek bij elkaar tijdens de RSO dagen.

Op woensdag was er gelegenheid tot reflectie – wat heeft twee jaar corona met jou en jouw RSO gedaan? – en stonden we stil bij het verlies van Ron Noordhuis, bestuurssecretaris van RSO Nederland.

Onder het genot van een hapje en drankje was het daarna bijpraten met oude bekenden of juist kennis maken met collega’s die je nog niet eerder had gezien.

Op donderdag een inhoudelijk programma: van faexit tot pgo en van portfoliomanagement tot persoonlijke ontwikkeling. De deelnemers werden uit hun comfortzone gehaald doordat ze geblinddoekt een opdracht moesten uitvoeren. En uiteraard toostten we met elkaar: op vijf (+1) jaar RSO Nederland, op alle mooie successen die we met elkaar hebben behaald en op alle mooie ontwikkelingen die nog gaan komen in de regio’s in Nederland.

GERRIT is lid van RSO Nederland en deelt actief haar kennis met andere regionale samenwerkingsorganisaties (RSO’s). De RSO-dagen zijn waardevolle bijeenkomsten: RSO-collega’s uit het hele land treffen elkaar fysiek en praten elkaar bij over actuele ontwikkelingen in de eigen regio rondom digitale gegevensuitwisseling in de zorg.