Nieuws
23 september 2021

Stadskanaal, Hoogeveen en Emmen sluiten aan bij Babyconnect

Verloskundig samenwerkingsverband

Mooi nieuws vanuit Babyconnect Noord-Nederland: ook het verloskundig samenwerkingsverband Stadskanaal, Hoogeveen, Emmen (VSV SHE) sluit aan bij Babyconnect Noord-Nederland.

Het subsidieprogramma Babyconnect helpt de geboortezorg bij het realiseren van informatie-uitwisseling tussen cliënten en zorgverleners en zorgverleners onderling. Het programma richt zich op gebruiksvriendelijke informatie uitwisseling tussen de zwangere en de zorgverleners met een PGO en uitwisseling tussen de zorgverleners onderling. Het doel van Babyconnect is naadloos aansluitende zorg voor moeder en kind rond de zwangerschap en geboorte, inclusief de overdracht naar onder andere de jeugdgezondheidszorg.

Andere deelnemers Babyconnect Noord-Nederland

Naast VSV Stadkanaal, Hoogeveen, Emmen maken ook de VSV MiddenIn, VSV Sneek NOP en VSV Zwolle e.o. deel uit van Babyconnect. Ook met andere verloskundige samenwerkingsverbanden in Noord-Nederland lopen gesprekken om mogelijk aan te gaan sluiten.

Meer weten?

Op onze projectpagina vind je achtergrondinformatie over Babyconnect Noord-Nederland. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nienke Lemstra, projectleider van Babyconnect Noord-Nederland, via telefoonnummer 085-7604076.