Agenda 24 januari 2023

GERRIT Podium acute zorg

GERRIT is van en voor de zorg in Noord-Nederland en deelt daarom kennis en ervaringen met haar participanten. Bijvoorbeeld tijdens het GERRIT Podium.

Het eerstvolgende GERRIT Podium is op dinsdag 24 januari 2023 van 15.00 uur tot ongeveer 17.00 uur. De bijeenkomst is ditmaal bij Kijlstra te Drachten en heeft als centraal thema: Acute zorg.

Je vindt hier het complete programma voor het GERRIT Podium acute zorg en gelegenheid tot aanmelden.

Wat is het GERRIT Podium?

Tijdens het GERRIT Podium staan actuele ontwikkelingen en thema’s centraal die allemaal raakvlak hebben met het verbeteren van digitale gegevensuitwisseling in de zorg. Want dat is waar we ons bij GERRIT hard voor maken! We laten zorgverleners uit onze eigen regio of daarbuiten aan het woord. En we vertellen je meer over landelijke ontwikkelingen op het gebied van bijvoorbeeld het actuele medicatiedossier, Basisgegevensset Zorg (BgZ). Maar ook landelijke versnellingsprogramma’s zoals OPEN, Babyconnect, VIPP-GGZ, VIPP Farmacie, VIPP-5 en InZicht komen aan bod.

Voor wie is het GERRIT Podium?

Het GERRIT Podium is exclusief voor onze (aspirant-) participanten. GERRIT is een kennis- en innovatieplatform van en voor de zorg in Noord-Nederland, zonder winstoogmerk. Als regionale samenwerkingsorganisatie heeft GERRIT circa 40 participanten: zorginstellingen en koepels in Friesland, Groningen en Drenthe. Je vindt hier een overzicht van onze participanten.