Agenda 19 januari 2023

Webinar -> Op weg naar een faxloze zorg (speciaal voor Drenthe)

Zowel het Integraal Zorg Akkoord alsook de Wegiz sorteren voor op een zorgproces waar de fax niet meer in thuis hoort. Ben je nog niet gestart met de voorbereidingen voor het uitfaseren van de fax, dan is dit het moment!  Weet je niet waar te beginnen? Of heb je vragen over alternatieven voor het faxverkeer? Sluit dan aan bij onze webinar.

Webinar en aanmelden

De webinar, speciaal voor Drentse zorgverleners, wordt gehouden via Teams van 12.00 uur tot 13.00 uur op 19 januari 2023. Aanmelden kan door een bericht te sturen naar managementondersteuning@wijzijngerrit.nl. Bij bevestiging van jouw aanmelding ontvang je een link voor deelname.

Tijdens de webinar zijn er bijdragen van DAC, Dokter Drenthe, Apotheek De Drie Stellingen, Huisartspraktijk De Wijk en het Wilhelmina Ziekenhuis.

Kun je niet aanwezig zijn en heb je wel vragen over het project Faexit en het uitfaseren van faxgebruik in jouw organisatie? Neem dan gerust contact op met Manfred Kat, projectleider Faexit via telefoonnummer 085-7604076. Hij helpt je graag verder.