Nieuws
18 juli 2023

Save the date: Het grote regionale PGO debat

Save the date! Op donderdag 21 september is het eerstvolgende GERRIT Podium. Dit keer maken we er een regionaal PGO-debat van: PGO’s zijn er, hoe nu verder met elkaar? Locatie: Groningen. Aanmelden is al mogelijk via het aanmeldformulier. Met medewerking van onder meer MedMij, VWS, zorgverleners en PGO-leveranciers.

Programma regionale PGO debat

Alle inwoners van Nederland hebben in 2025 digitaal toegang tot hun eigen zorggegevens via een Persoonlijke gezondheidsomgeving. Dit staat omschreven in het Integraal Zorgakkoord. PGO’s zijn er, wat zijn de resultaten tot nu toe? En hoe komen we met elkaar in de regio tot de gewenste transitie? Luister en denk mee tijdens dit interactieve GERRIT Podium!

Praktische gegevens

  • Datum: donderdag 21 september 2023
  • Van 14.00 uur tot 17.00 uur
  • Locatie: Groningen
  • Interactief programma

Het exacte programma en de exacte locatie volgen spoedig.  

Aanmelden GERRIT Podium

Wil je meeluisteren en meedenken over de toekomst van hybride zorg, PGO’s in het zorgproces en hoe PGO’s kunnen helpen bij de digitale transities? Meld je dan nu aan voor dit GERRIT Podium.

Ons Podium is gratis en speciaal bedoeld voor onze participanten. Ben je geen participant, maar wil je toch aanwezig zijn? Neem dan even contact op met Nienke Vijver, communicatieadviseur bij GERRIT, dan stemmen we dit even af. Je bereikt Nienke per mail of telefonisch via 085-7604076.