Agenda 21 juni 2022

GERRIT Podium

GERRIT is van en voor de zorg in Noord-Nederland en deelt daarom kennis en ervaringen met haar participanten. Bijvoorbeeld tijdens het GERRIT Podium.

Het eerstvolgende GERRIT Podium is op 21 juni 2022 van 15.00 uur tot ongeveer 17.00 uur. De bijeenkomst is op locatie in Drachten (Lavendelheide 11B) en heeft als centraal thema PGO’s.

We praten je tijdens deze bijeenkomst bij over een aantal ontwikkelingen in onze eigen regio en over ervaringen met PGO’s in andere regio’s.

Programma

Hieronder vind je (onder voorbehoud van wijzigingen) het programma van het GERRIT Podium op 21 juni.

  • Gebruikerservaringen PGO’s in Brabant (Angélique van der Veer, RZCC)
  • Actieonderzoek PGO Noord-Nederland (Marleen Oldenburger, GERRIT)
  • Ervaringen vanuit het OPEN-project Friesland
  • Quli / Enovation – veilig mailen via PGO (Primeur!)
  • Status PGO Netwerk Noord + VR-demonstratie (Michel Evers, De Friesland / Ronnie Nelis, Lion Castle)

Aanmelden kan hier

Wat is het GERRIT Podium?

Tijdens het GERRIT Podium staan actuele ontwikkelingen en thema’s centraal die allemaal raakvlak hebben met het verbeteren van digitale gegevensuitwisseling in de zorg. Want dat is waar we ons bij GERRIT hard voor maken! We laten zorgverleners uit onze eigen regio of daarbuiten aan het woord. En we vertellen je meer over landelijke ontwikkelingen op het gebied van bijvoorbeeld het actuele medicatiedossier, Basisgegevensset Zorg (BgZ). Maar ook landelijke versnellingsprogramma’s zoals OPEN, Babyconnect, VIPP-GGZ, VIPP Farmacie, VIPP-5 en InZicht komen aan bod.

Voor wie is het GERRIT Podium?

Het GERRIT Podium is exclusief voor onze (aspirant-) participanten. GERRIT is een kennis- en innovatieplatform van en voor de zorg in Noord-Nederland, zonder winstoogmerk. Als regionale samenwerkingsorganisatie heeft GERRIT circa 40 participanten: zorginstellingen en koepels in Friesland, Groningen en Drenthe. Je vindt hier een overzicht van onze participanten.